News

Hoera: Blake Lively en Ryan Reynolds krijgen een kindje!

Vrolijk nieuws op deze maandag: Blake Lively is in verwachting! Samen met Ryan Reynolds krijgt ze haar eerste kindje. Een grote verrassing is het niet, de actrice heeft al in verschillende interviews aangegeven dat ze graag een gezinnetje wil. Vandaag kwam het blijde nieuws naar buiten via een foto op haar website Preserve, er is namelijk al een buikje te zien! Lees snel verder voor Blake's babybump foto. 


Bron: reporters

Over een paar maanden zal er een heel knap kindje ter wereld komen, Blake Lively en Ryan Reynolds worden namelijk ouders! Het zat er al een tijdje aan te komen, Blake doet het wat haar carrière betreft rustig aan en ze heeft heel vaak aangegeven dat ze dolgraag moeder wil worden. Het was dus eigenlijk wachten tot Blake de zwangerschap bekend zou maken! 

Het nieuws is naar buiten gebracht door een artikel op Blake's website Preserve. Dit heeft ze niet gedaan met grote toeters en bellen, het artikel gaat namelijk in eerste instantie over familie. Het artikel is een ode aan zwangere vrouwen met allemaal vrolijke, herfstige foto's van zwangere buikjes. De laatste foto is extra bijzonder, dit is namelijk de foto van Blake eigen babybump!

Het is niet bekend wanneer het kleintje wordt verwacht, maar aan Blake's buikje te zien is ze al een tijdje in verwachting. Knap dat ze het zo lang geheim heeft kunnen houden! De foto is gemaakt door Blake's broer Eric, wij kunnen in ieder geval niet stoppen met kijken naar deze prachtige foto… 


Bron

Gefeliciteerd, Blake & Ryan! We kunnen niet wachten tot we het kleintje kunnen zien en we zijn alvast aan het speculeren over de naam… 

Must reads 👀