News

Gossip Girl(scene) week 40

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: Ashton Kutcher en Mila Kunis zijn ouders geworden, Amanda Bynes gaat weer de fout in, goed nieuws voor Twilight fans, George Clooney's bruiloft en jaloersmakende foto's van Leighton Meester. 


Bron: Twitter

Hoera! Mila Kunis is afgelopen dinsdag bevallen van een gezonde dochter. "Ashton is altijd aan Mila's zijde. Ze zijn altijd samen. Mila kijkt heel erg uit naar de baby. Ze is er heel kalm en rustig onder", wist een bron te vertellen vlak voor de bevalling. De ouders hebben in ieder geval een duidelijk beeld van de opvoeding: "We willen beschaafde, eerlijke en lieve kinderen waar mensen van zeggen dat ze goede kinderen zijn", vertelde Mila in een interview met Marie Claire.

Gefeliciteerd Ashton en Mila! Dat zal vast een heeeeel mooi kindje zijn. 


Bron: Twitter

Het leek zo goed te gaan met Amanda Bynes. Na een opname in een inrichting is ze een mode-opleiding begonnen waar ze goed haar best deed. Ze is dichter bij de campus gaan wonen en niks wees er op dat ze weer op het verkeerde pad zou belanden. Helaas is dat toch gebeurd, Amanda is vorig weekend aangehouden omdat ze een slokje op had en toch achter het stuur kroop. Haar ouders hadden niet door dat het slechter met haar ging. Hoe Amanda er op dit moment aan toe is, is niet bekend. 

Hopelijk blijft het hierbij, de oude Amanda hopen we niet meer terug te zien. 

Het hoofdstuk 'Twilight' hebben we allemaal afgesloten -hoe jammer we dat ook vinden- maar nu blijkt het hoofstuk toch nog niet helemaal af te zijn. Twilight Saga krijgt namelijk korte films als vervolg! De mini films zijn onderdeel van een Twilight-campagne waarbij vrouwelijke, beginnende regisseurs de kans krijgen om het te maken in Hollywood. Kristen Stewart is van de partij, net als Kate Winslet en Octavia Spencer, zij zullen de filmmakers ondersteunen. De vijf beste korte films worden gepubliceerd op Facebook. Uit de vijf films wordt één winnaar gekozen. Zij wint een geldprijs en zal aanbiedingen krijgen van filmproducenten. 

Taylor Swift mag zichzelf covergirl van het novembernummer van Vogue UK noemen. De zangeres kreeg een heel andere look aangemeten voor de fotoshoot, ze is bijna onherkenbaar! In het bijbehorende interview onthult ze dat ze totaal niet met daten bezig is. Sterker nog: ze rent ervoor weg. "Daten en iemand vinden is het laatste waar ik mee bezig ben. Ik zou niet weten hoe het zou kunnen werken. Ik zie geen jongen voor me die naast mij loopt terwijl er ook nog 20 andere mannen zijn met camera's. Hij kan zijn vriendin niet beschermen, omdat dit het leven is waarvoor ze heeft gekozen. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou werken, dus ik denk er niet aan, ik ren er een soort van voor weg als een date zich voordoet." 

Na Harry Styles, Jake Gyllenhaal, Joe Jonas en Taylor Lautner is de zangeres inderdaad al een tijdje single. Maar hoe lang zou Tay het volhouden…?

George Clooney heeft zijn leven als bachelor voorgoed vaarwel gezegd, hij is vorig weekend in het huwelijksbootje gestapt met Amal Alamuddin. De bruiloft vond plaats in het romantische Venetië. We waren natuurlijk het meest benieuwd naar de trouwjurk, hoe zag de bruid eruit op haar grote dag?! People Magazine had het eerste kiekje van het getrouwde stel waarop ook de trouwjurk en het pak te zien is. Amal droeg een prachtige jurk van Oscar de la Renta, George ging voor een chique pak van Giorgio Armani.

Mogen wij ook ooit zo'n jurk aan?! 

De prachtige Leighton Meester staat op de cover van InStyle UK. We zijn blij dat we weer iets van Leighton horen, want sinds Gossip Girl lijkt ze de spotlights te vermijden. Gelukkig geeft ze in het bijbehorende interview aan dat haar allereerste album volgende maand uitkomt! Haar nieuwe liedjes hebben een country sound en lijken dus niet op haar hit 'Good Girls Go Bad'. Misschien wordt ze wel de nieuwe Taylor Swift? 

Wat een jaloersmakende kiekjes! Mogen we haar zijn? Pleaaaase. 


Bron: Instagram

Justin Bieber vs. de paparazzi… We zijn de tel kwijtgeraakt hoe vaak er problemen tussen hen zijn geweest. Deze week was het weer zover. Justin werd in Parijs omringd met fotografen en op gegeven moment kon hij zichzelf niet meer beheersen. De zanger haalde uit en probeerde een fotograaf te slaan. Tot een echt gevecht is het nooit gekomen, de mannen werden al gauw uit elkaar gehaald. 

We snappen dat het lastig is als je altijd achtervolgd wordt door fotografen, maar misschien kan een lesje anger management geen kwaad voor Justin? 

Until next time!

xoxo Girlscene

Bron: US Weekly, E! online, Nu

Must reads 👀