News

Hot or not: diepe decolletés

Hoe je Paris Fashion Week feestjes het beste kunt omschrijven? Go boob or go home. Diep, dieper, diepst decolletés zijn helemaal van nu. Bijna iedere celebrity schuift front row of tijdens een feestje aan met een decolleté waar je u tegen zegt. Van Kim Kardashian tot (zelfs) Selena Gomez! Maar de grote vraag is: zijn de diepe decolleté looks hot or not?

Terwijl Paris Fashion Week volop aan de gang is vliegen menig celebs en modellen af en aan. Wil je bekende sterren spotten? Dan is Parijs zeker the place to be! De ene na de andere fashionable outfit vliegt je om de oren en er is – letterlijk – veel te zien. Dé trend van deze Fashion Week is namelijk diepe decolletés. Fiet fieuw. 

We noemen een geroutineerde Kim Kardashian, de sexy Rosy Huntington-Whiteley en zelfs een jonge Selena Gomez… Geen van allen is bang om een beetje decolleté te laten zien. Gisteravond was het feestje van Carine Roitfeld (ex-Vogue) de plek waar je moest zijn als je iets betekent in de showbizz. Uiteraard werd de trend hier goed gedemonstreerd op de zwarte loper:  


Kim Kardashian


Chiara Ferragni (The Blonde Salad)


Carine Roitfeld herself


Paris Hilton


Rosie Huntington-Whiteley


Kendall Jenner


Joan Smalls en Cara Delevingne


Selena Gomez


Miranda Kerr


Gigi Hadid

En dit is nog maar op één feestje in de bruisende modestad… 😉 Het moge duidelijk zijn, decolletés zijn in de ogen van modellen en celebrities in ieder geval hartstikke hot. 

Wat vind jij van deze diepe decolleté looks: hot or not? Wat vind je ervan dat celebs en modellen er zo bijlopen?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀