Celebs

Dit zijn de winnaressen van de Elite Model Look wildcard!

Ja, je leest het goed, we geven dit jaar niet één maar twee wildcards voor Elite Model Look weg! Jullie hebben massaal foto's ingestuurd om kans te maken op een plek in de halve finale. Er zaten veel modellen in spé bij, maar helaas kon niet iedereen door… De keuze was zelfs zó moeilijk dat er twee Girlscene-lezeressen door mogen! Maak kennis met winnaressen Stella en Hedda.

Lange benen, de juiste maten, een sterk gezicht… Dit zijn maar een paar ingrediënten van een succesvol model. Het is van veel meisjes een grote droom om model te worden, maar de concurrentie is groot. Elite Model Look is een unieke kans om het te maken in de modellenwereld. Deze wedstrijd wordt al jaren georganiseerd en het is tevens de springplank van onder andere Lara Stone, Yfke Sturm, Gisele Bündchen en Cindy Crawford geweest. De castingdagen zijn achter de rug, maar de halve finalisten zijn nog niet compleet… Er komen nog twee Girlscene-lezeressen bij! 

Al een aantal jaar op een rij mogen wij een wildcard voor Elite Model Look weggeven en de keuze wordt met het jaar moeilijker! Elite kwam onlangs bij ons op het kantoor om de winnares van de wildcard te kiezen. Meer dan 100 meiden (en voor het eerst ook jongens!) hebben hun beste foto's ingestuurd om kans te maken op een plek in de halve finale van Elite Model Look. Er zaten veel potentiële Doutzen's bij, na lang nadenken zijn er uiteindelijk niet één, maar twee winnaressen uit de bus gekomen: Stella en Hedda! 

We stellen de lucky winners graag aan je voor: 

Stella
16 jaar, 1.74 meter

Hedda
16 jaar, 1.76 meter
"Ik heb de castingdag in Winschoten helaas gemist en ik was na afloop toch wel jaloers op de meisjes die in de halve finale staan, vandaar deze poging om alsnog op 5 oktober mee te mogen doen!"

Gefeliciteerd Stella en Hedda! We wensen jullie super veel succes in de halve finale en we hopen natuurlijk dat jullie het net zo ver schoppen als Lara Stone en Yfke Sturm 🙂 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Elite Model Look nieuws, tips & tricks ontvangen van professionals? Kijk dan op Elite's FacebookYouTube of Instagram

Must reads 👀