Food

Test: welke eetgewoonte heb jij?

38

Het is grappig om te zien dat iedereen zo zijn eigen gewoontes heeft en dat iedereen sommige dingen net even anders aanpakt dan de ander. Zo eet de één haar KitKat reepje voor reepje en de ander neemt een enorme hap uit de hele candybar. De eetgewoontes van mensen zijn grappig om met elkaar te vergelijken. Girlscene heeft grappige verschillen voor jullie op een rijtje gezet. Lees snel verder en kom erachter bij welke eetgroep jij je kan aansluiten!


Bron

Mensen verschillen nu eenmaal, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua gewoontes. De inhoud van de koelkast bij je vriendin's huis ziet er bijvoorbeeld totaal verschillend uit dan bij jou thuis. Gewoontes neem je over van je ouders, maar ook door de mensen om je heen. In deze leuke quiz kom je erachter wat jouw koelkast over jou zegt. 

Er zijn 'ongeschreven' regels hoe je bepaald eten eet, maar genoeg mensen houden zich hier niet aan. Bij een muffin begin je bijvoorbeeld aan de bovenkant en haal je niet eerst het papiertje eraf en begin je bij de onderkant. Bij de volgende afbeeldingen is lachen toegestaan. Het kan zo zijn dat jij je namelijk herkent in deze situaties. 


Kies jij voor Coca Cola, Pepsi of het huismerk in de supermarkt? Al jaren is er een strijd tussen Coca Cola en Pepsi. Er zou namelijk toch echt verschil zijn in deze twee cola aanbieders. Wij vragen ons nog steeds af wat het 'grote' verschil nou is. 

Eet jij de korstjes van je pizza altijd trouw op of laat jij deze staan? Dit zijn al twee verschillende pizzamensen, maar je hebt ook nog mensen die twee stukken pizza op elkaar stapelt en deze als een soort van boterham opeet. 


Het verhaal van KitKat geldt ook voor chocoladerepen. Niets voor niks zijn er blokjes gemaakt in de chocola zal je denken... Welk soort chocolademens ben jij? 

Koekjes met een vulling ertussen heb je vast wel eens gegeten, Oreo's bijvoorbeeld. Eet jij hierbij het hele koekje op? Of haal jij de bovenkant eraf en lik je eerst de vulling eraf? 


Liever koffie of thee? Of toch liever allebei. Ik - Vivian - drink bijvoorbeeld bij mijn ontbijt koffie en thee :-). 


Ga jij voor de cheeseburger of ben jij het type dat bij de bestelling vraagt of het plakje kaas en augurkje eraf mag? 


Ketchup of toch liever mayonaise? Er zijn mensen die echt een afkeer hebben voor ketchup. En doe jij liever ketchup op je hotdog of broodje knakworst of mosterd? 


Kies jij voor je saus apart op je frietjes of spuit jij de hele fles erover? 

Eet jij liever met bestek of met je handen? Natuurlijk eet je bepaald eten altijd met bestek, maar je hebt ook mensen die bijvoorbeeld zelfs een broodje met bestek eten. 


Yay! Skittles, M&M's en Smarties hebben allemaal super leuke kleurtjes. Pak jij gewoon blind een handje of sorteer jij deze altijd op kleur? Je hebt zelfs mensen die alleen de kleuren opeten die ze mooi vinden. 

Wij zijn benieuwd in welke situaties jij jezelf herkent. Er kan ook veel verschil zijn in gewoontes door verschillende landen. Zo wordt er in veel landen standaard met de handen gegeten en zo wordt er in Japan erg vaak met chopstick's (stokjes) gegeten. Er zijn nog super veel andere gewoontes die mensen anders uitvoeren, maar deze tien zijn voor de meeste mensen hier in Nederland en België wel herkenbaar. 

Bron beeld: Zomato

In welke afbeeldingen herken jij jezelf en wat voor eetgewoontes heb jij?

LOVE dit artikel
15 meiden hebben deze blog geloved