Lifestyle

Deze handige apps moet je downloaden!

Even kijken hoelaat je trein vertrekt, het laatste nieuws checken of een tafel reserveren in een restaurant. Dat doen we tegenwoordig allemaal met onze smartphone. De tijd dat we alleen maar bellen of sms'en met onze smartphone is voorbij. Facebook, Instagram en Twitter kennen we ondertussen wel, maar er zijn nog veel meer handige smartphone apps. We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

Dropbox
Veel meiden hebben wel eens van Dropbox gehoord, maar ze weten niet wat ze er mee moeten. Dropbox is een handige app voor je smartphone. Je kunt instellen dat je foto's die je met je smartphone maakt direct worden opgeslagen in Dropbox waardoor je ze direct op je computer kunt gebruiken zonder dat je ze eerst naar jezelf hoeft te mailen of een kabeltje nodig hebt. Ook kun je bestanden van je computer op je smartphone openen, handig als je nog even een document in wil kijken maar je laptop niet bij je hebt. 

App van de dag
Deze app biedt iedere dag een andere gratis app aan waar je normaal gesproken voor moet betalen. Van games tot fotobewerkingsapps tot notitie-apps; iedere dag is er een andere aanbieding. Houd de app wel goed in de gaten, want iedere aanbieding geldt maar 24 uur.

Sleep cycle
Met deze wekker app kom je voortaan een stuk sneller je bed uit. De wekker registreert aan de hand van jouw bewegingen of je in een diepe of lichte slaap bent. In een diepe slaap beweeg je minder dan in een lichte slaapfase. Je wordt gewekt op het moment dat je in een lichte slaapfase bent, waardoor je gemakkelijker uit je bed komt. Wel moet je iPhone naast je bed liggen. Als je liever niet met je telefoon naast je slaapt, kun je de vliegtuigmodus aanzetten want je hebt geen internet nodig. De app houdt precies bij hoelaat je in slaap viel en hoelaat je wakker wordt. Ook geeft de app weer of je diep geslapen hebt, gedroomd hebt en wanneer je wakker bent geweest. Super handig!

Take me to my car
Helaas is het echt zo dat het richtingsgevoel van vrouwen vaak iets minder goed is dan dat van mannen. Het zou erg vervelend zijn als je na een shopsessie je auto niet meer terug kunt vinden. Met take me to my car is dat geen probleem en kun je na het shoppen gewoon weer in je auto naar huis.

Pil reminder
Ben je chaotisch en vergeet je soms wel iets? Dan is dit een handige app voor jou, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de pil vergeet. Deze handige app geeft iedere dag aan wanneer het tijd is om de pil te nemen. Je kunt zelf instellen op welk tijdstip je herinnerd wordt en je kunt precies zien wanneer je stopweek is. Misschien niet de leukste app, maar wel heel handig!

Koken met aanbiedingen
Voor de meiden die op kamers wonen is dit super handig. In deze app worden iedere week nieuwe recepten toegevoegd met producten die in de aanbieding zijn. Per supermarkt zijn er verschillende aanbiedingen samengevoegd tot 1 recept.  

Reclamefolder
Om nog meer aanbiedingen te spotten is de reclamefolder-app ook heel handig. Met deze apps heb je alle reclamefolders bij elkaar. Je kunt ook zoeken op winkels bij jou in de buurt. Zo loop je nooit meer een aanbieding mis!

Kende jij deze apps al? Welke smartphone apps vind jij het handigst?

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀