News

Wow: rijke studente pimpt haar Mercedes met Swarovski-stenen

De rijke studente Daria Radionova had blijkbaar niet genoeg aan een Swarovski armbandje, zij heeft haar hele auto laten pimpen met Swarovski-stenen! Het heeft haar €25.000 gekost, maar nu heeft ze wel de eyecatcher die ze altijd heeft gewild. Na heel wat media-aandacht is Daria er weer op uitgekeken: ze verkoopt haar ride voor het goede doel… 

Alsof een Mercedes CLS 350 nog niet luxe genoeg is, wilde de 21-jarige studente een auto die nog unieker is. Tja, als je van bling bling houdt dan is de keuze snel gemaakt; dan laat je toch je hele auto bedekken met Swarovski-stenen? "Ik wilde iets unieks en speciaals hebben", vertelt Daria. "De mensen die de auto gemaakt hebben zijn vanuit Rusland overgevlogen. Ze hebben er twaalf uur per dag aan gewerkt, twee maanden lang. Ik ben er heel blij mee en ik vind het geweldig om er mee te rijden". 

De Swarovski auto bleef niet lang onopgemerkt, al gauw werd Daria overspoeld met media-aandacht en nieuwsgierige voorbijgangers: "Overal waar ik ga, stoppen mensen om de auto te bekijken". De media-aandacht vindt Daria ook helemaal niet erg, ze vindt het zelfs leuk! 

De studente schaamt zich niet voor haar dure auto van €57.000 (waaronder €25.000 voor de Swarovski-steentjes), ze vindt het geen belachelijke aankoop. "Als je het geld hebt, waarom niet? Het is een leuk hebbeding", aldus Daria. 

Daria heeft altijd gezegd dat als ze haar unieke auto zou verkopen, ze het bedrag aan een goed doel zou geven. Ze heeft zich aan haar woord gehouden, Daria heeft de auto te koop gezet om het bedrag te schenken aan een dierenasiel dat afgelopen maand werd verwoest door een brand. "Ik wil geld verzamelen voor alle honden die dakloos werden door de brand. Ik kan deze ramp niet negeren. Ook wil ik wat geld geven aan een goed doel in Moldavië, waar wat familie woont", zegt Daria. 

Wij zijn heel benieuwd hoe snel de auto verkocht wordt!

Wat vind jij van Daria's Swarovski auto? Vind je het belachelijk dat ze het heeft laten maken of zou je ook wel zo'n auto willen? Wat vind je ervan dat Daria haar auto verkoopt om het goede doel te steunen?

Bron: dailymail, hln, metro
Bron beeld: instagram

Must reads 👀