Behind the Girlscene-redactie: #40

Lifestyle door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Stonden Danique, Vivian en Thari netjes voor de deur om 9.00 uur, was er nog niemand aanwezig! We hebben geen sleutel van het kantoor, dus we konden er niet in. Ondertussen was Emma bezig met het nieuwtje vanuit huis, dus zij kon lekker door werken. Dan maar naar Bagels & Beans om daar de laptop open te klappen! Koffietje erbij... Ook niet slecht. Gelukkig kwam er even later iemand met de sleutel om het kantoor te openen.

Er werd weer hard gewerkt. We testten een shampoo die je zelf kunt samenstellen (ja, dat kan echt!), we fotografeerden onze outfits voor in 'Wat shopt en draagt de redactie', tikten het ene na het andere artikel en Danique was super druk met het beantwoorden van alle mailtjes die ze binnen heeft gekregen in de tijd dat ze naar Rome was. Over Rome gesproken... Heb je haar artikel over Rome met alle hotspots al gelezen?

Ook kwam er nog iemand van Elite langs om de winnares van de wildcard te kiezen. Wat was het spannend, want er waren zoveel goede inzendingen! De keuze was enorm moeilijk, er zijn uiteindelijk niet één, maar twee winnaressen uit de bus gekomen. 


Gezellig werken in Bagels & Beans... Best prima!


Koffietje erbij, mmmmm


We testten shampoo die je helemaal zelf kunt samenstellen... Op film! Houd Girlscene in de gaten voor de review :-)

Dinsdag
De maandagochtend begon misschien slecht, maar de dinsdagochtend daarentegen... Helemaal niet slecht! Etos bezorgde een levensgrote kartonnen afbeelding van Manuel Broekman. We moesten natuurlijk meteen een #manuelfie maken, zo'n kans krijg je niet snel meer ;-). Wij zijn niet de enigen, door heel het land worden er in de Etos winkels selfies gemaakt met de kartonnen Manuel. De hele dag hebben we tegen een halfnaakte Manuel aangekeken. We denken dat we hem nog even laten staan... 

's Middags kregen we weer bezoek, dit keer van Playboy. Het merk verkoopt vanaf nu ook condooms en daarom kwamen er twee Playboy bunnies langs om dit aan ons te vertellen en de producten aan ons voor te stellen. Er zijn vier condoomvarianten verkrijgbaar: met glijmiddel, ultra dun, stimulerende nopjes en 3-in-1. Voor drie stuks betaal je €2,95 en voor een pakje van 12 betaal je €9,95. Je kunt ze scoren bij D.I.O Drogist, Dirx Drogist en via verschillende websites. 

Tussen de bezoekjes door kwam de postbode langs met een bijzonder pakketje: ons eerste kerstpakketje! Halloween en Sinterklaas zijn nog niet eens geweest, dus we waren wel een beetje verbaasd. Maar hé, we love Christmas! 


Girlscene maakte ook een #manuelfie... It's a tough job! 


Mmmm, Vivian snackte deze groentenchips tussen het werken door


Playboy kwam langs om ons voor te stellen aan de Playboy condooms


Ons eerste kerstpakket is nu al binnen! 

Woensdag
Vandaag werken Danique, Renée, Vivian en Thari en er is genoeg te vieren op de redactie! Woensdag kunnen we daarom het beste omschrijven als een eetdag. Of in ieder geval, het lijkt meer op een eetdagboek. ;-) Allereerst werkten we een lekker stukje taart van de jarige Marlien (Fashionscene) naar binnen. Niet veel later kwamen de lolly's van Renée op tafel om te vieren dat ze afgestudeerd is en vandaag haar eerste officiële werkdag bij Girlscene viert. Yay!

Na het eten is het dan toch écht tijd om ons weer te focussen op het schrijven van artikelen. Renée begon al vroeg met een hot or not - lees 'm hier nog even terug - terwijl Thari alle voordelen van het single bestaan op een rijtje zet. Vivian hield zich onder andere bezig met celebrity haartrends en Italiaanse recepten waar we nu al naar uitkijken. Hmmm, zo lekker ziet het eruit... Ondertussen nam Danique het ene na het andere telefoontje op en tikte ze veel mailtjes weg. Je begrijpt vast wel dat je na een tijdje die mailbox niet meer kunt zien, dus daarom nam Danique eindelijk weer eens de tijd om product te reviewen! Vandaag is de Clinique Chubby Stick voor wangen aan de beurt, waarvan je het resultaat binnenkort op de website site. Nog even geduld!


Vivian begon de werkdag met een kopje koffie


De verjaardag van Fashionscene's Marlien vierden we uiteraard met een stuk taart


Lolly's op Renée's eerste werkdag als redacteur


Vivian was er als eerste bij ;-)


Renée kocht tijdens de lunchpauze deze oorbellen, geïnspireerd op Girlscene's Emma en Fashionscene's Daphne. Like!

Donderdag
Als je ooit een kippenhok wil meemaken, dan moest je donderdag op de redactie komen. Het was super druk, alleen al van Girlscene waren Danique, Emma, Renée, Shelley, Vivian en Thari aanwezig. Je begrijpt dat koptelefoons geen overbodige luxe waren, ook omdat onze to do lists weer erg lang waren. Met een lekker muziekje, een kopje thee en wat eten ging het ons best makkelijk af! 

Zo schreven we 's ochtends over Pippi Langkous die racistisch zou zijn en Taylor Swift's eerste Vogue cover. Ook hebben we een nieuwe aanwinst voor het boyspanel en deze jongen moest op de foto gezet worden. Aan Vivian de vervelende taak om dat te doen ;-). Emma en Renée hadden elkaar super lang niet gezien, eindelijk waren ze weer herenigd! Uiteraard moesten ze een charmante selfie maken om dit te vieren. Oké erg charmant is de foto niet, Emma staat er etend op (verrassend ;-)). 

Om half zes was de werkdag voorbij. Bijna weekend! 


Vivian nam haar eigen groene thee mee, yum!


Vivian legde de nieuwe aanwinst voor het boyspanel vast 


Lunch: een tosti bagel

 
Emma en Renée waren weer herenigd en dat werd vastgelegd met een selfie

Vrijdag
Happy sunny Friday! Je kon op kantoor goed merken dat het weekend in zicht was, want er was maar een klein clubje mensen aanwezig. Emma, Renée en Vivian werkten in ieder geval op de Girlscene redactie en de dag verliep opvallend rustig... ;-)

We hielden ons zoals gewoonlijk bezig met schrijven, schrijven en nog eens schrijven. De dag begon natuurlijk met een nieuwtje. Deze keer schreef Emma over de meest hilarische reactie op een vervelende sms en Renée tikte ondertussen een nieuwtje over de shockerende videoclip van Maroon 5. Hmm, ineens luisteren we heel anders naar hun nieuwe album...

Rond lunchtijd was er een grote verandering gaande, want voor het eerst in we-weten-niet-hoe-lang-het-geleden-is lunchte de Girlscene redactie samen met de andere collega's in de keuken! Dat mag wel in de krant, want normaal zetten we nog geen voet in de oranje keuken en eten we het liefst snel achter onze computers. Deze keer had Claartje van Vrouwen.nl ons overgehaald om toch samen te eten en tja, aan die gezelligheid kunnen we wel wennen. ;-)

Na de lunch vertrokken we weer naar onze bureau's. Voordat we het doorhadden was het half zes en tijd om onze spullen te pakken. Fijn weekend!


Cadeautje voor Danique: een kussentje van Philosophy!


Een impulsieve aankoop van Renée... Het beroemde rookworst T-shirt van HEMA


We lunchten samen met onze gezellige collega's van Vrouwen.nl, Ze.nl en Fashionscene.nl


Even naar buiten om lunch te halen. Amsterdam is looking good!


De homemade limonade van Vivian

Bekijk hieronder de behind the scenes video:


Kun je de video niet zien? Klik dan hier

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep.

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley