Beauty

5 beauty musthave producten voor de herfst

3

De zomer hebben we officieel achter ons gelaten en zoals je afgelopen week kon merken gaat dat gepaard met weersveranderingen. Nu is het een goed moment om je beauty stash een update te geven en om oude producten weer naar boven te halen! Girlscene deelt alvast vijf beauty musthave producten voor de herfst die wij ontvingen in de laatste Beautybox. Kijk je mee?


De maandelijkse Beautybox is weer op de Girlscene deurmat gevallen. Zou deze box net zo leuk en goed zijn als vorige maand? De Beautybox speelt deze maand in op de veranderende temperaturen en trends. Laten we de inhoud bekijken!


In deze Beautybox vind je:
Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel
Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel
Maria Nila Stockholm Palett Luminous Colour
Scottisch Fine Soaps Body Milk
Scottisch Fine Soaps Bath & Shower Gel


Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel
Prijs: €16 (236 ml)

Vorige maand kon je kennis maken met het Enzyme masker van Mario Badescu en deze maand kun je je stash aanvullen met deze cleansing gel. Dit is de populairste gezichtsreiniger van Mario Badescu vanwege de niet-schuimende gel die zeepvrij én olievrij is. Ideaal nu de huid droger wordt.


Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel
Prijs: €27,95 (24 ml)

Een cult product is de Clear Brow Gel van Anastasia. Als je internationale beautybloggers volgt heb je dit product vast voorbij zien komen. Gelukkig kunnen we het in Nederland nu ook uitproberen! De gel houdt de wenkbrauwharen de hele dag op z'n plek. 


Maria Nila Palett Luminous Colour
Prijs: €22 (250 ml)

Nieuw bij Beautybox is het Zweede merk Maria Nila. Het is een luxe salonmerk heeft een masker speciaal voor geverfd haar dat extra glans kan gebruiken. Rond deze tijd van het jaar verliest de haar glans, dus een masker komt goed van pas.


Scottish Fine Soaps Bath & Shower gel | Scottisch Fine Soaps Body Milk
Prijs: €4,95 (50 ml)

Wanneer de temperaturen dalen is het tijd om producten te gebruiken die de huid extra voeden. Pak daarom een verzorgende shower gel en body milk erbij om de huid te hydrateren. 

Wil je deze box bestellen? Dat kan tot eind september, zo lang de voorraad strekt. De box kost €14,95. Klik hier voor meer informatie!

Wat zijn jouw herfst beauty musthaves?

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 4 jaar geleden Zeeanemoon

    Jammer dat er geen review bij zit!

  • 4 jaar geleden GoldenEyes

    De wenkbrauw gel is erg goed, zeker aan te raden. Ik heb hem zelf.

  • 4 jaar geleden Ani

    vaseline haha, die afwisseling van droogte en koude is niet zo goed voor mijn huid

  1. 1