News

Gossip Girl(scene) week 39

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: de nieuwe videoclip van Hilary Duff (must see!), verhalen over Ariana Grande's vreselijke divagedrag blijven de kop opsteken, North West's eerste modeshow en Sarah Hyland's aanklacht tegen haar agressieve ex. 

Watch on YouTube

Heb jij de nieuwe videoclip van Hilary Duff al gezien? Zo niet, dan moet je dat zeker doen, wij kregen in ieder geval een grote glimlach op ons gezicht door de video. We luisteren nog altijd met plezier naar haar oude liedje 'So Yesterday' en ook 'Chasing The Sun' vonden wij een groot succes. Je kunt vast wel raden wat we van 'All About You' vinden… 

Op repeat! 


Bron: Instagram

It's official: Kris Jenner en Bruce Jenner gaan scheiden. Kris heeft een scheiding aangevraagd, er is sprake van 'onoverkomelijke verschillen'. Kort nadat het nieuws naar buiten kwam, plaatste Kendall deze foto van haar ouders op Instagram. We hopen maar dat het geen vechtscheiding wordt… 

🙁


Bron: Instagram

Al voordat North West geboren was, wisten we dat het een fashionable kindje zou worden. Dat kan ook niet anders als je ouders Kim Kardashian en Kanye West zijn! North heeft de verwachtingen in ieder geval wel waargemaakt, het beroemde kindje poseerde al met diamanten oorbellen voor CR Fashionbook en deze week zat ze front row tijdens de modeshow van Balenciaga in Parijs! Of North de kleding net zo interessant vond als papa en mama is nog maar de vraag ;-). 

En hoe cute is het dat North al kan lopen? *Smeeeelt*


Bron: Instagram

Twee weken geleden schreven we al over Ariana Grande's divagedrag, ze zou alleen maar van de linkerkant gefotografeerd willen worden en helemaal niet aardig zijn tegen haar fans. We hoopten nog dat de geruchten niet waar zouden zijn, maar de afgelopen weken zijn er juist nog meer vreselijke verhalen over Ariana's sterallures naar buiten gekomen. Het laatste gerucht gaat over een fotoshoot die de zangeres deed voor tijdschrift Marie Claire. Ariana zou laat arriveren met haar moeder en heeft zich vervolgens heel onaardig gedragen. De zangeres was naar verluidt een 'monster' als het aankwam op haar heilige lokken. Een woordvoerder van Marie Claire ontkent dit verhaal echter: "Ze arriveerde gewoon op tijd. Ariana was professioneel en werkte goed mee tijdens de fotoshoot." 

Na al die verhalen over haar gedrag weten we niet meer wat we moeten geloven… 


Bron: Instagram

Vervelend nieuws voor Modern Family-actrice Sarah Hyland… Iedereen dacht dat ze stapelverliefd was op haar vriend, maar nu de relatie over is duiken er toch heel andere niet-zo-rooskleurige-verhalen op. Sarah heeft een straatverbod aangevraagd voor haar ex Matthew Prokop, als dit geaccepteerd wordt dan moet hij op 100 meter afstand van haar blijven. Hij zou haar hebben geduwd en bedreigd. Alsof dit nog niet erg genoeg is, meent Sarah ook dat hij haar heeft geprobeerd te wurgen: "Zijn grip was zo strak dat ik niet kon ademen of spreken, ik vreesde voor mijn leven", aldus Sarah in de aanklacht. Sarah's relatie met haar ex was dus alles behalve een roze wolk, de afgelopen vier jaar heeft hij haar zowel lichamelijk als geestelijk mishandeld. 

We vinden het heel erg voor Sarah, maar we zijn blij dat ze actie heeft ondernomen tegen haar ex. Nu maar hopen dat het straatverbod zo snel mogelijk ingaat! 


Bron: Instagram

Arme Justin… Avontuurlijk als hij is dook hij van een klif af, maar dat liep toch niet zo goed af als hij had gehoopt. Toen Justin Bieber weer boven kwam, merkte hij dat er iets mis was met zijn oor. Wat bleek? Zijn trommelvlies is beschadigd. Niet zo handig voor een muzikant! Hij liet via Twitter weten dat hij misschien een operatie nodig heeft. Mocht je nu meteen in paniek raken, no worries, de zanger stelde zijn fans via een bericht tot rust: "Ik bezorg jullie nog steeds nieuwe muziek. Er komt een hoop aan. Geen zorgen."

Until next time!

xoxo Girlscene

Bron: US Weekly, E! online, Page Six, Nu

Must reads 👀