News

Zielig of schattig: katten als accessoire

Na Paris Hilton en Tinkerbell kijkt niemand er meer van op als een vrouw haar handtas heeft verruild voor een schattig hondje. De laatste trend op celebgebied heeft ook te maken met een dier, maar dan eentje die over het algemeen vaker binnen is: sterren als Taylor Swift en Kesha gebruiken hun kat als accessoire. Wat vind jij: zielig of schattig? 


Kesha met haar kat op het vliegveld van Los Angeles 

We zijn het er helemaal mee eens dat een schattig huisdier leuker is dan een handtas. Paris Hilton en Britney Spears laten hun dure designer tassen staan en pakken liever hun chihuahua als ze de deur uitgaan (hoewel Paris de laatste jaren opvallend minder wordt gespot met een hondje in haar armen). Als je meer een kattenmens bent dan moet je jouw wollige dier meestal thuis laten… Of toch niet? 

Kesha en Taylor Swift zijn gespot met hun kat op hun arm. Wordt het de nieuwste trend om je kat nu ook mee naar buiten te nemen? Je hond meenemen op straat, dat is niet zo gek. Honden zijn graag bij hun baasjes en vaak minder gehecht aan een bepaalde plek. Een kat is echter vaker binnen of blijft alleen in de omgeving van zijn of haar huis en daarom kijken veel mensen er toch van op dat ze hun kat mee de straat op hebben genomen. 

Het is niet duidelijk of Kesha en Taylor hun katten mee hebben genomen om een stukje te wandelen of dat ze meteen in een auto stapten, maar de twee sterren hebben er allebei voor gekozen om hun dier niet in een kooitje te doen en ze gewoon te dragen. Hier vallen een aantal mensen over, want zouden de katten niet bang zijn en zou het niet verstandiger zijn om de dieren in een kooitje te stoppen? Of is het allemaal onzin en kun je best een kat meenemen op straat? Oordeel zelf! 


Kesha werd in de winter gespot met een andere kat op straat


Taylor met haar schattige kat Olivia Benson in het drukke New York

Wat vind jij van katten als accessoire: zielig of schattig? 

Bron beeld: reporters 

Must reads 👀