News

Wtf: vrouw spendeert €15.000 aan derde borst

Ze is ruim €15.000 armer, maar nu heeft ze eindelijk waar ze twee jaar lang van heeft gedroomd: een derde borst. That's right, Jasmine Tridevil (niet haar echte naam) heeft drie borsten en dat wilde ze zelf. Dat ging niet zonder slag of stoot, ze heeft meer dan 50 dokters moeten benaderen voordat iemand de operatie aandurfde. Waarom ze zo graag een derde borst wilde? Lees snel verder voor de details.  

Een borstvergroting of -verkleining is in deze tijd niet meer zo heel gek, maar toen de 21-jarige Jasmine een consult had met een plastisch chirurg, moet de dokter wel heel raar hebben opgekeken. Jasmine vroeg niet om een 'standaard' ingreep, maar wilde maar liefst drie borsten!

Het heeft haar meer dan 50 consulten gekost voordat een plastisch chirug met haar in zee wilde gaan. Jasmine heeft ruim €15.000 besteed aan haar derde borst, voor dit bedrag heeft ze twee jaar moeten werken. Ze is heel blij met het resultaat, ook al zijn de drie borsten niet even groot. 

Als je drie borsten hebt, dan moet je ook creatief zijn met kleding. Jasmine koopt bijvoorbeeld twee identieke bikinitopjes. Ze knipt één triangel uit en naait het op het andere bikinitopje. Zo kan ook Jasmine op het strand liggen! 

Maar wáárom zou je drie borsten willen? "Ik heb een derde borst omdat ik mezelf minder aantrekkelijk wil maken voor mannen. Ik wil namelijk niet meer daten", vertelt Jasmine aan Real Radio 104.1. Waarom ze klaar is met daten heeft ze verder niet uitgelegd. 

De bovengenoemde reden lijkt niet de enige motivatie te zijn om een derde borst te nemen, Jasmine wil namelijk een eigen realityserie. Haar grote droom is om een eigen serie te krijgen op MTV, momenteel werkt ze aan een pilot met de naam 'Jasmine's Jugs' die ze zal opsturen naar de zender. 

Jasmine heeft wel wat moeten opgeven voor haar derde borst, haar moeder en zusje praten niet meer met haar. Jasmine's vader schaamt zich voor zijn dochter, maar de twee hebben nog wel contact. 

Wat vind jij van Jasmine's ingreep? Geloof je dat ze een derde borst wil om minder aantrekkelijk te zijn voor mannen? Hoop je dat ze een eigen serie krijgt op MTV?

Bron: metro.co.uk, dailymail
Bron beeld: facebook

Must reads 👀