Behind the Girlscene-redactie: #39

Lifestyle door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Woehoeee het is weer maandag en dat betekent dat de Girlscene-redactie weer aan de slag mag. Vandaag zijn alleen Danique, Thari en Vivian op kantoor. Emma had vandaag een dagje vrij en daarom mocht Renée weer vroeg aan de bak voor de eerste nieuwtjes. Zo schreef ze over Sam Pepper die een seksueel intimiderende YouTube video maakt en de bilshakende J.Lo. Renée is daarna druk bezig geweest met het filmen van make-up tutorials. Gelukkig mocht ze dit thuis doen, want op kantoor is daarvoor veel te veel lawaai. 

Thari en Vivian schrijven de eerste artikelen van de week. Vivian schrijft over blaasontstekingen en de mommy jeans, je leest hier snel meer over op Girlscene. Wil je graag een hoed kopen, maar je weet niet welke? Dan heeft Thari leuke tips voor je, ze schreef vandaag namelijk een artikel over welke hoed bij jou past. 

Danique was druk aan het mailen en bellen. In de middag ging ze even een frisse neus halen en haalde een heerlijke salade bij Marqt. Healthy Monday! Niet alleen Danique was op de gezonde toer, ook Vivian ging voor een groene salade. 

Shelley kwam ook nog even op kantoor langs om haar nieuwe leren jasje te showen! De look en Shelley haar jasje zie je in de volgende 'Wat draagt en shopt de Girlscene redactie'.


Renée werkte thuis en begon de dag met het schrijven van twee nieuwtjes


Van het weekend keek Danique bij de tenniswedstrijd van haar vriendje! 

Eh ja, het wordt nogal een rommeltje als Renee aan het filmen is...


Vivian begon de dag met een héérlijk pakje coconut water


Danique heeft ook deze awesome schoenen bij Zara gekocht! 

Thari moest al om kwart over 6 de trein naar Amsterdam pakken. In de tussentijd werkte ze aan school en aan haar eerste artikel


Vivian haar healthy salade met Romeinse sla, avocado, gerookte kip, tomaten en basilicum olijfolie. Jummy!

Dinsdag
Vivian was al vroeg uit de veren, om 6 uur 's ochtends zat ze al op de fiets in een bijna verlaten Amsterdam om naar het station te gaan. Er werd namelijk een Primark geopend in Venlo en daar wilden we natuurlijk bij zijn! Vivian moest zich 2,5 uur vermaken in de trein en dat is goed gelukt, ze heeft de film 'The Grand Budapest Hotel' helemaal af kunnen zien. Score! Eenmaal aangekomen in Venlo mocht Vivian meteen een kijkje nemen in de nieuwe winkel. Toen lag alles nog netjes opgestapeld, maar na de opening... CHAOS! ;-) Wil je een kijkje nemen in Primark Venlo? Lees dan dit artikel, we hebben namelijk genoeg foto's voor jullie gemaakt. 

Ondertussen zaten Danique, Emma en Thari op het kantoor. Nadat ze Emma's bruine kleurtje hadden bewonderd (NOT, met een lichte huid gebeurt er helaas niet veel haha), was het weer back to business. Danique ging ook iets spannends doen, ze had namelijk een fotoshoot voor L'Oréal! Na haar en make-up was het tijd om te poseren. Danique voelde zich net Doutzen ;-). Waar de fotoshoot precies voor is mogen we nog niet verklappen, to be continued... 


Vivian was bij de opening van Primark Venlo


Danique had een fotoshoot voor L'Oréal


Locatie: De Hallen


Dit was de set van de fotoshoot... Spannend! 


Klaar om te shooten!

Woensdag
Terwijl Emma, Vivian en Thari in een regenachtig Amsterdam op het kantoor zaten, was Danique op Schiphol om te vertrekken naar het zonnige Rome. Wij zijn niet -we herhalen: NIET- jaloers. Ondertussen stikte Renée van de zenuwen, ze mocht haar scriptie verdedigen. Als ze het goed deed, dan is ze officieel afgestudeerd! 's Ochtends kreeg Emma nog een zenuwachtig berichtje van haar, maar dat bleek voor niets want het is goed gegaan. HOERAAA, Renée is klaar met studeren! 

Het nieuwtje ging over een Photoshopper, hij deed een boekje open over zijn werk. Hij vertelde dat hij ontzettend veel verandert aan een foto. Een model shopt hij ongeveer vijf tot tien kilo lichter dan ze in werkelijkheid is. WOW! Meer details lees je hier. Verder hebben we gefotografeerd, gereviewd, geschreven, gemaild, gegeten... Een drukke en productieve dag! 


Danique is op mini vakantie in Rome


Maandverband fotograferen... Moet ook gebeuren ;-)


Vivian trakteerde zichzelf op deze fles Cola. Toepasselijk, toch? ;-)


Annemerel stuurde dit plaatje over Pretty Little Liars door. We hebben heel hard gelachen!

Donderdag
Wat een dag! Het is topdrukte op kantoor nu Danique er even tussenuit is. Samen moet het Girlscene team de website draaiende houden en daar komt heel wat bij kijken. Emma heeft de eervolle taak om een deel van Danique's to do lijst over te nemen, dus naast het schrijven van artikelen houdt ze zich bezig met belangrijke mails en telefoontjes. En dat is nogal een klus aangezien de dag op kantoor voor haar iets korter duurt! Om half vier is Emma namelijk aanwezig bij een heel leuk event. Ze ging namelijk beauty speeddaten met PR bureau Mooi PR, wat elk jaar weer interessant is. Hier werd Emma alles verteld over nieuwe producten die de merken gaan uitbrengen. De vlog heb je inmiddels al op Girlscene kunnen zien, dus go check it out

Naast Emma zijn ook Vivian en Thari present, maar helaas kon Renée niet naar de redactie komen. In de drukke maanden van het afstuderen is haar weerstand een stuk lager geworden, waardoor ze vandaag ziek wakker werd. Dan maar vanuit bed werken! Terwijl Vivian en Thari werkten aan artikelen over tussendoortjes die dieet proof zijn, badboy exen en de verschrikkelijke writer's block, heeft Renée de Primark opening vlog bewerkt en daarna nog flink wat artikelen geschreven. Aan het einde van de dag staan er weer super veel artikelen klaar om ingepland te worden, dus Danique heeft heel wat te doen als ze terugkomt uit Rome! ;-)

Oh, en heb je trouwens gehoord dat Lindsay Lohan een vervolg op Mean Girls wel ziet zitten? Wij hopen zoooo dat dit gaat gebeuren!


De werksituatie van vandaag: Renée werkt thuis... 


... en Thari werkt op de redactie aan het 14475e artikel


Omdat Vivian gaat verhuizen heeft ze alles thuis ingepakt. Alles. Dus ontbijten doet ze vandaag maar op kantoor ;-)


Is het al duidelijk dat Viv haar lolbroek aan heeft?


Van je collega's moet je het hebben! Vivian kreeg deze soeppan (met soep!) van de Ze.nl meiden omdat ze naar haar nieuwe huisje gaat. Lieffffff


Deze heerlijke nieuwe salades van Albert Heijn vallen goed in de smaak!


Emma was aanwezig bij de Beauty Speeddate. Like! 


En er is ook gevlogd!

Vrijdag 
Renée voelde zich gister helemaal niet lekker, maar gelukkig werd ze op vrijdag een stuk fitter wakker! Deze keer geen artikelen tikken vanuit bed, maar gewoon op de redactie. Dat is een stuk gezelliger en leuker. Shelley en Thari waren ook aanwezig, Danique maakte ons ondertussen jaloers met haar overheerlijke broodje Nutella. Het was haar laatste dag in het mooie Rome! 

Emma was niet op de redactie, zij had een afspraak bij de Velthuis kliniek in Hilversum voor een huidverbeteringsbehandeling. Heel interessant, want Emma heeft -net zoals veel andere meiden- een zeer onzuivere huid met acne en littekens. Ze kreeg een huidanalyse, hierbij wordt onder andere gekeken naar zonneschade, hoe egaal de huid is en de acnebacteriën. Ze had het al verwacht, haar huid is heel onzuiver en een peeling kan veel voor haar doen. Emma had verwacht dat haar huid er na de peeling erg rood uit zou zien, maar dat viel 100% mee! Houd Girlscene in de gaten, binnenkort komt er wellicht meer informatie over huidverbeteringsbehandelingen. 

Op de redactie werd hard gewerkt. De nieuwe Beautybox is binnen gekomen en daar kunnen we jullie weer een sneak peek van geven. Shelley had het druk met het monteren van video's: de vlog van de beauty speeddate en de wekelijkse behind the scenes video die je hieronder kunt zien. Renée testte onder andere droogshampoo en ook Thari schreef artikelen voor jullie. 

Poeehhhh, druk en chaotisch dagje, but we made it! 


Emma na een peeling van de Velthuis kliniek #nofilter ;-)


Shelley monteerde twee video's 


Renée's lokken werden weer fris en fruitig door de droogshampoo test 

De nieuwe Beautybox is binnen! We hebben de Anastasia Clear Brow Gel al omgedoopt tot onze favoriet

Bekijk hieronder de behind the scenes video:

Kun je het filmpje niet zien, klik dan hier.

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep.

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley