Beauty

#newin: Beach hair by Aussie

7

In de nieuwe beautyrubriek #newin deelt de Girlscene redactie de laatste producten waar wij erg blij van worden! Elke week ontvangt Girlscene veel pakketjes, maar niet elk product krijgt een plekje op de website. Alles wat in de rubriek #newin komt springt er in ieder geval tussenuit! Deze keer een haarproduct: Aussie Miracle Beach Waves.

Na droogshampoo is het tijd voor een ander haarproduct om uitgelicht te worden in de rubriek #newin! Deze keer staat Aussie Miracle Beach Waves in de spotlight. Aussie belooft 'holiday hair all year round' en daar heeft de Girlscene redactie wel oren naar.


Daar is 'ie dan: Aussie Miracle Beach Waves die je hele jaar door beachy haar geeft. Beachy haar uit een flesje, that's it. Dit product is ideaal voor meiden die graag hun lokken meer textuur geven. Aussie geeft je haren dat gevoel alsof je een dagje naar het strand bent geweest.


Aussie Miracle Beach Waves komt in een witte ronde verpakking die goed in de hand ligt. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk! Door de paarse spraydop en de tekst op de flacon zie je meteen dat het een Aussie product is. Dit flesje bevat 150 ml.

Het is de bedoeling dat je Miracle Beach Waves aanbrengt op droog haar. Handig als je 's ochtends weinig tijd hebt om je haar te doen! Je rolt uit je bed, kamt je haar door (of juist niet) en sprayt wat van de Miracle Beach Waves in je haren. Oh, vergeet niet om de spray op ongeveer 30 centimeter afstand te houden om het beste resultaat te krijgen. Scrunch daarna je haar totdat het zit zoals jij wil, et voilà.

Uiteraard willen we weten of Aussie de beloften waarmaakt. Daarom testen we dit product uit op het haar van Girlscene's Thari. Thari's haar is vrij makkelijk te handelen, omdat het vrij recht en pluisvrij opdroogt. Ze wil graag wat meer textuur in haar manen, vandaar dat Thari een geschikte kandidaat is! 


Voor


Spray, spray, spray!


Na

Allereerst: de geur! Het ruikt sterk zoals je van Aussie gewend bent en het geeft je een soort vakantiegevoel. Thari brengt de spray aan op droog haar en focust zich op de lengten en punten van het haar. Vervolgens kneedt ze het haar om het wat rommeliger te maken. En dit is het resultaat! Het voelt stroever aan alsof je volumepoeder gebruikt. Daarnaast zie je inderdaad dat het haar wat matter wordt. Het is bijna alsof het haar meer aan elkaar plakt en dat is wat je die beachy look geeft. Thari is niet helemaal onder de indruk omdat je volgens haar minimaal verschil ziet. Dus oordeel zelf maar! 

Aussie Miracle Beach Waves kost €7,11 en is verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat.

Houd jij van dit soort haarproducten? Ga jij Aussie Miracle Beach Waves proberen?

Pin je haar inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

7 reacties

 • 4 jaar geleden Eiau

  Inderdaad je ziet niet zo heel veel verschil.

  Maar bij mij werkt zoiets totaal niet net zoals droogshampoos, maakt het alleen maar vettiger.

 • 4 jaar geleden Vιcƚσяια♥

  Je ziet helaas maar weinig verschil, ik ken wel andere Beach Hair Sprays die meer effect geven, zoals eentje van John Frieda

 • 4 jaar geleden BrasilBeachSurf

  Omg een vriendin heeft ook zo'n product maar dan van een ander merk en je krijgt er echt mooie lange krullen van, ik denk dat ik die ga kopen in plaats van deze ♥

 • 4 jaar geleden VictoriaJane

  Dit is natuurlijk ook geen product voor meiden die super steil/recht haar hebben. Meiden die van zichzelf al wel een beetje krul of slag hebben daar werkt het veel beter bij.

 • 4 jaar geleden Hester

  Ik vind haar haar wel wat mooier vallen, maar het verschil is inderdaad klein. Als je er met je vingers een keer in kneedt bereik je volgens mij ongeveer hetzelfde effect.

 • 4 jaar geleden Sharona

  Ik heb allerlei producten gebruikt om beach waves te creëren, en geen van allen werkt bij mij.. dit soort sprays, volumepoeder, droogshampoo enzovoorts.

 1. 1