Beauty

#newin: Beach hair by Aussie

In de nieuwe beautyrubriek #newin deelt de Girlscene redactie de laatste producten waar wij erg blij van worden! Elke week ontvangt Girlscene veel pakketjes, maar niet elk product krijgt een plekje op de website. Alles wat in de rubriek #newin komt springt er in ieder geval tussenuit! Deze keer een haarproduct: Aussie Miracle Beach Waves.

Na droogshampoo is het tijd voor een ander haarproduct om uitgelicht te worden in de rubriek #newin! Deze keer staat Aussie Miracle Beach Waves in de spotlight. Aussie belooft 'holiday hair all year round' en daar heeft de Girlscene redactie wel oren naar.


Daar is 'ie dan: Aussie Miracle Beach Waves die je hele jaar door beachy haar geeft. Beachy haar uit een flesje, that's it. Dit product is ideaal voor meiden die graag hun lokken meer textuur geven. Aussie geeft je haren dat gevoel alsof je een dagje naar het strand bent geweest.

Aussie Miracle Beach Waves komt in een witte ronde verpakking die goed in de hand ligt. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk! Door de paarse spraydop en de tekst op de flacon zie je meteen dat het een Aussie product is. Dit flesje bevat 150 ml.

Het is de bedoeling dat je Miracle Beach Waves aanbrengt op droog haar. Handig als je 's ochtends weinig tijd hebt om je haar te doen! Je rolt uit je bed, kamt je haar door (of juist niet) en sprayt wat van de Miracle Beach Waves in je haren. Oh, vergeet niet om de spray op ongeveer 30 centimeter afstand te houden om het beste resultaat te krijgen. Scrunch daarna je haar totdat het zit zoals jij wil, et voilà.

Uiteraard willen we weten of Aussie de beloften waarmaakt. Daarom testen we dit product uit op het haar van Girlscene's Thari. Thari's haar is vrij makkelijk te handelen, omdat het vrij recht en pluisvrij opdroogt. Ze wil graag wat meer textuur in haar manen, vandaar dat Thari een geschikte kandidaat is! 


Voor


Spray, spray, spray!


Na

Allereerst: de geur! Het ruikt sterk zoals je van Aussie gewend bent en het geeft je een soort vakantiegevoel. Thari brengt de spray aan op droog haar en focust zich op de lengten en punten van het haar. Vervolgens kneedt ze het haar om het wat rommeliger te maken. En dit is het resultaat! Het voelt stroever aan alsof je volumepoeder gebruikt. Daarnaast zie je inderdaad dat het haar wat matter wordt. Het is bijna alsof het haar meer aan elkaar plakt en dat is wat je die beachy look geeft. Thari is niet helemaal onder de indruk omdat je volgens haar minimaal verschil ziet. Dus oordeel zelf maar! 

Aussie Miracle Beach Waves kost €7,11 en is verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat.

Houd jij van dit soort haarproducten? Ga jij Aussie Miracle Beach Waves proberen?

Pin je haar inspiratie in Pinbook