Fashion

9 items die niet in jouw kast mogen ontbreken!

Trends komen en gaan. Het ene jaar moet jouw garderobe volledig uit pastelkleuren bestaan en het volgende jaar is pastel weer not done. Soms weet je niet meer wat je moet. Gelukkig bestaan er ook trends die eigenlijk nooit uit de mode raken. Met deze all-time fashiontrends zit je altijd goed.

 

Asos – €32,69Costes – €14,95
Vimodos – €27,48Asos – €54,03

De blazer
Al jaren is de blazer voor veel vrouwen een geliefd kledingstuk. Ieder meisje heeft wel een of meerdere exemplaren in haar kast. Blazers zijn er in 1001 verschillende modellen. Lang, kort, zakelijk of juist een boyfriend model. Voor iedereen is er wel een blazer die bij je past.

 
C&A – €59,90 Asos – €63,98

De camelkleurige jas
Volgens mij verdwijnt de camelkleurige jas nooit meer uit het straatbeeld. Al jaren zie je de jas voorbijkomen. Camel is een tijdloze kleur en is gemakkelijk te combineren. 

Asos €8,53Asos €8,53
Nelly – €19,95C&A – €6,90

Streepjes
Gestreepte tops zijn al jaren populair. Subtiel, juist opvallend, horizontaal, verticaal, gestreept of juist zwart-wit. Er is gestreepte kleding in allerlei soorten en maten. Draag op je jeans een gestreepte top en je outfit is af! 

Costes – €39,95Nelly – €25,95
 C&A – €19,90Asos – €31,38

Jeans
Als er één item onmisbaar is in je garderobe, dan is dat wel een jeans. Een boyfriend jeans of juist een skinny model, iedereen heeft er wel een. Met een spijkerbroek zit je bijna altijd goed. Op eens bruiloft is denim bijvoorbeeld wat minder gepast, maar in je vrije tijd is een spijkerbroek altijd goed.

Costes – €12,50C&A – €4,50
Hema – €4,00Zalando – €12,95

Witte basic shirtjes
Basic shirtjes raken eigenlijk nooit uit de mode. Een basic wit shirtje is een echte musthave. Je kunt een basic wit shirtje bijna overal mee combineren. Combineer bijvoorbeeld met een skinny jeans, een paar mooie pumps en een blazer en je kunt zo de deur uit. Een losvallend katoenen shirtje geeft je een casual look terwijl een nauwsluitend shirtje met een V-hals juist een nette uitstraling geeft. 

Asos – €19,91Asos – €11,37
Asos – €14,22C&A – €6,90

Coltrui
De trui met een hoge hals werd eeuwen geleden al voor het eerst gespot. Na al die jaren is de coltrui nog steeds niet verdwenen. Een coltrui is misschien niet het meest sexy kledingstuk dat je je kunt bedenken, maar er zijn zeker leuke manieren om een de trui te dragen en daarbij is een coltrui in de winter ook nog eens lekker warm.

De coltrui-trend mag dan al jaren bestaan, maar de coltruien maken vooral deze herfst-winter weer een comeback! Alle bloggers laten maar al te graag zien dat de coltrui er lang niet zo ouderwets meer uitziet als vroeger. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld hele leuke grofgebreide en zelfs cropped versies te koop. Lees in dit artikel hoe jij je coltrui kunt combineren.

Asos – €18,48Asos – €28,44
Costes – €12,50Costes – €9,95

Bloemen- en dierenprints
Er is bijna geen ontsnappen meer aan prints. Afgelopen seizoen zagen we de trend print-op-print veelal voorbijkomen. Van een panterprint schoenen tot een blouse met een opvallende zebraprint, ieder jaar komt de dierenprint wel terug. Ook bloemenprints zijn ieder jaar populair. Het ene jaar gaan we massaal voor schattige madeliefjes en het jaar erop kiezen we voor een kleurrijke mix van verschillende bloemensoorten.

Asos – €18,47C&A – €14,90
Costes – €49,95Zalando – €29,95

Little black dress
De little black dress mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Iedereen heeft wel mooi exemplaar in haar kast hangen. Tijdens gala's en feestdagen komen de little black dresses massaal weer tevoorschijn. Ideaal voor een chic feestje, maar ook casual met een paar kekke sneakers eronder. Multifunctioneel dus! Van designer tot uitverkoop, voor ieder figuur is er wel een geschikt model verkrijgbaar. 

Mango – €69,99Zalando – €54,95
Vimodos – €32,98Nelly €39,95

De trenchcoat
Ieder voorjaar komt dit fashionicoon weer tevoorschijn. Oorspronkelijk heeft de trenchcoat een kaki kleur, maar tegenwoordig zie je de trenchcoat in allerlei kleuren voorbijkomen. Een trenchcoat kun je herkennen aan de 'flappen' op de schouder en de riem om de middel. Met een trenchcoat zie je er altijd modieus en netjes uit. Dus zeker een item om te hebben en te bewaren in je kledingkast!

Draag jij deze all-time fashiontrends nog? Zijn er nog andere trends die volgens jou niet in dit lijstje mogen ontbreken?

Pin je fashion inspiratie in Pinbook

Must reads 👀