H&M Home: voorjaar 2011

Fashion door Redactie

Nog heel even geduld en dan begint het voorjaar weer. Met de nieuwe Home voorjaarscollectie van de H&M kunnen we alvast in de mood komen. Kussentjes met grafische prints, een fleurig dekbedovertrek of een gehaakte sprei.. Deze collectie warmt ons alvast op voor de lente.

Op 21 maart 2011 is het officieel lente. Het kwik gaat dan omhoog en is het weer langer licht. Wij kijken er al naar uit om de dikke winterjassen in de kast te gooien en zomerjasjes eruit te halen. We moeten nog even wachten tot het zover is, maar we kunnen ons huis natuurlijk wel zo goed mogelijk voorbereiden op het voorjaar. Met de nieuwe Home collectie van de H&M kun je alvast aan de gang met je slaapkamer, badkamer, tuin of keuken.

De collectie bestaat uit veel natuurlijke, lichte en romantische elementen. De materialen bestaan uit kant, haakwerk en katoen. De kleuren groen, helderblauw, roze, wit en ongebleekt linnen geven een frisse uistraling aan de producten. Als straks de eerste zonnestralen weer schijnen, heb jij je tuinstoelen al voorzien van een mooi wit gehaakt kussen. Of schaf een katoenen tafelkleed aan, zodat je straks de tuintafel mooi kunt maken voor een brunch in de buitenlucht.

H&Mhomecollection(voorjaar)

H&Mhomecollection(voorjaar)

H&Mhomecollection(voorjaar)

H&Mhomecollection(voorjaar)

H&Mhomecollection(voorjaar)

H&Mhomecollection(voorjaar)

H&Mhomecollection(voorjaar)

De prijs voor een kussenhoes of badhanddoek varieert van euro 7,95 tot 17,95 en een dekbedovertrek heb je al vanaf 7,95 tot maximaal euro 79,97. De voorjaarscollectie kun je online bekijken en bestellen op de website van de H&M.

Is jouw huis al lenteklaar?

Door Myrre