Fashion

OOTD: Girlscene’s IJskoffiebreak

Snif, de zomer is bijna voorbij… Daarom besloten wij – Girlscene's Danique en Renée – om op één van de laatste zomerse dagen het er nog even van te nemen. Tijdens onze koffiebreak lopen we vaak even naar de Leidsestraat en dit keer maakten we een stop bij McDonald's voor de nieuwe Iced Frappé Koffie Caramel en Koffie Mokka. Hmm, lekker! Uiteraard leggen we ook nog even onze outfits voor je vast. Kijk je mee?

Tijdens het werken op de Girlscene redactie drinken we de hele dag door kopjes thee en koffie. Vooral rond een uur of 3 kunnen we wel een caffeïne boost gebruiken om de laatste artikelen te typen. Daarom zijn wij – Danique en Renée – even naar de Leidsestraat gelopen om een lekkere ijskoffie te halen! We mogen de nieuwe Iced Frappé's van McDonald's testen en dat laten we natuurlijk niet aan onze neus voorbijgaan. Omdat Renée van zoet houdt koos zij voor de Iced Frappé met Koffie Caramel en Danique ging voor de Iced Frappé met Koffie Mokka. Voordat we het wisten waren de Iced Frappé's al klaargemaakt, wat ideaal is voor mensen die geen zin en tijd hebben om lang te wachten op hun bestelling. Perfect voor de twee ongeduldigste personen op de Girlscene redactie, dus *kuch* Danique en Renée *kuch*.

Ook fijn aan deze ijskoffie? Het ziet eruit als een luxe koffie die je bij een ander tentje haalt, maar de Iced Frappé kost je slechts €2,45 (350 ml). En die prijs is erg goed te doen als je aan het einde van je loon nog een stukje maand overhoudt… 😉 

Trouwens, zin in een VIP trip naar Hollywood? Doe dan mee aan de Frappérazzi actie via frapperazzi.nl en wie weet vlieg jij binnenkort naar Hollywood om daar een dag op stap te gaan met de beroemdste paparazzi van Hollywood!

Danique draagt
Jas: Topshop Unique
Sjaal: Zara
Blouse: Costes
Broek: COS
Schoenen: Manfield
Nagellak: Essie Meet me at Sunset

Renee draagt
Jack: Zara
Blouse: Primark
Jeans: Forever 21
Schoenen: Topshop
Nagellak: OPI Designer… de better

Wat vind jij van de outfits? Heb je de McDonald's Iced Frappé's al geprobeerd?

*Dit is een gesponsord artikel

Pin je koffie inspiratie in Pinbook

Must reads 👀