Lifestyle

Show je kamer: Laura Louise

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer de kamer van Laura Louise.

Hoi! Mijn naam is Laura Louise, ik ben 20 jaar en woon nog bij mijn ouders. Ik studeer grafische vormgeving. Naast school werk ik als freelancer. Ik ben in mijn vrije tijd vooral bezig met mijn blog www.fablouise.nl.

Ik vind het heerlijk om mezelf in mijn slaapkamer terug te trekken. Ik hou ervan om lekker te ontspannen met kaarsjes aan na een drukke dag. Ik ben vaak bezig met het restylen van mijn kamer. Het kan zijn dat mijn bed over een week aan de andere kant van mijn kamer staat.

Mijn kamer is alles in één. Het is de plek waar ik mijn grafische werk doe en ik blog er ook. Het is ook de plek waar ik tot rust kom en geniet van mijn mooie spulletjes. Mijn kamer is daarom verschillend ingedeeld. Ik heb een gedeelte met een bureau en een iMac om aan te werken, een groot kledingkast gedeelte, een plek om te make-uppen en mijn spulletjes mooi uit te stallen, en een slaap/relax gedeelte waar ik heerlijk kan slapen en tv kan kijken!

Mijn favoriete plek is mijn make-up tafel, hier kan ik heerlijk aan zitten tutten. Ik hou ervan op mooie items waar ik blij mee ben te laten zien in mijn kamer, alles staat daarom ook als een soort etalage ingericht. Ik hou van gezelligheid, sfeer en meisjesachtig en dat is volgens mij goed te zien!  

De stijl die ik mijn kamer geef is girly, brocante met een snufje modern. Een slaapkamer waar je je thuisvoelt!  

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!  

Pin je inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
12 meiden hebben deze blog geloved