Lifestyle

OMG: One Direction kondigt nieuw album aan & luister naar ‘Fireproof’!

Het is bijna een jaar geleden dat One Direction een album uitbracht en fans -waaronder wijzelf- kunnen niet wachten tot ze met iets nieuws komen. 'Your wish is our command' moeten de jongens gedacht hebben, want vandaag kondigden ze een nieuw album aan. Alsof dat nog niet genoeg is kunnen we ook luisteren naar een splinternieuw nummer. AAAH! Hier lees je hoe het nieuwe album heet, wanneer hij uitkomt én kun je naar 1D's nieuwste nummer luisteren.


Bron: Twitter 

Alsof deze maandag nog niet blij genoeg is met het babynieuws van Kate Middleton, krijgen we op de valreep nog te horen dat One Direction met een nieuw album komt! De boyband kondigde het album aan in een filmpje op YouTube. Zet 17 november maar vast met grote cirkels in je agenda, want dan kunnen we allemaal naar de winkel rennen om One Direction's nieuwe album 'Four' te kopen (of te downloaden natuurlijk). WAAAH, we can't wait!!!

Daarmee was het bericht van de jongens nog niet afgelopen, we mogen ook nog naar een nieuw nummer luisteren! De single heet 'Fireproof' en is de komende 24 uur gratis (!) te downloaden op de website van One Direction. Je kunt 'm hieronder luisteren.

Watch on YouTube

Het nummer staat bij ons al op repeat, wat een vrolijk nummer! Dat voorspelt veel goeds voor het nieuwe album…

Kun jij ook niet wachten tot het nieuwe album van One Direction? Wat vind je van het nieuwe nummer: hot or not? 

Must reads 👀