Beauty

Yay or nay: foundation voor de perfecte selfie

13

De perfecte selfie maken, dat is nog niet zo makkelijk. Je moet de juiste hoek en het meest flatterende licht vinden, en je moet voor een mooie lach zorgen. Maar je make-up moet ook nog goed zitten! Op de perfecte selfie zijn natuurlijk geen wallen en puistjes te zien. Daar heeft Dior iets op bedacht: foundation die je huid laat stralen op een selfie. Yay or nay? 

Ben je nooit tevreden over je selfies? Misschien ligt het wel aan het feit dat je huid er niet mooi uitziet op de foto! Dior deed onderzoek naar de wensen van vrouwen voordat er een nieuw product op de markt kwam. Wat bleek: twee derde van de ondervraagde vrouwen vindt de foto's die ze van zichzelf neemt niet mooi. Ongeveer 70% gaf aan dat ze haar huid er vaak lelijk uit vindt zien op selfies. Bijna de helft gaf toe dat ze zich zelfverzekerder voelt met een goede foundation op als ze op de foto moet. Door deze resultaten was er een nieuw product geboren: foundation voor de perfecte selfie. 

Diorskin Star -zo heet de selfie foundation- bevat een nieuwe techniek die ervoor zorgt dat het licht mooi op je gezicht valt waardoor je de hele dag fotogeniek bent. De techniek breekt het harde licht (zoals een flits) en verspreidt het over het gezicht. Hierdoor ziet de huid er egaler en stralender uit op foto's. Uiteraard zorgt de selfie foundation er ook voor dat onzuiverheden niet meer te zien zijn. Een wondermiddeltje volgens Dior! 

Niemand minder dan Natalie Portman is het gezicht van de campagne voor de nieuwe foundation. Nu maar hopen dat ze een Instagram account aanmaakt zodat ze haar perfecte selfies met ons kan delen ;-).
Heb je nog tips nodig om de perfecte selfie te maken? In dit artikel legt selfiequeen Kim Kardashian uit hoe zij beeldschone kiekjes maakt. 

De Diorskin Star is te koop voor €49,50. 

Wat vind jij van Dior's foundation voor de perfecte selfie: yay or nay? Handig of onzin? 

Bron: dailymail, telegraph, nu

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

13 reacties

 • 5 jaar geleden Xgirlllyxx

  jammer genoeg veel te duur..

 • 5 jaar geleden Shivani Gogar 🎀

  Wel een beeetje duur..

 • 5 jaar geleden Stark

  Ik heb liever een foundation die me altijd laat stralen en niet alleen op een selfie...

 • 5 jaar geleden Suuske

  Lijkt me heel duur voor één selfie

 • 5 jaar geleden latina vanessa

  Wel aan de duurde de Kant..

 • 5 jaar geleden AnnaFS

  Op zich wel handig bij bepaalde dingen :') Alleen beetje duur 0_o

 • 5 jaar geleden Ville88

  Wat een onzin en geldverspilling.

 • 5 jaar geleden yelddda

  Aangezien ik selfie-verslaafd ben.. Wel ietsie aan de dure kant

 • 5 jaar geleden AbsolutelyChuffed

  Het is niks nieuws, er zijn al genoeg foundations speciaal voor foto's, wat heel handig is voor shoots en bruiloften enzo! Maar wel een handige marketingtruc.

 • 5 jaar geleden P.S.

  Klinkt idd een beetje nutteloos doordat er wordt gezegd dat t voor selfies is, maar als je erover nadenkt, best handig als je bijvoorbeeld een bruiloft hebt en je weet dat er veel foto's gemaakt gaan worden.

 • 5 jaar geleden Precious

  Wat een onzin komt er weer op de markt :'). Als je er echt zo goed uit wilt zien ga jezelf dan photoshoppen ofzo.

 • 5 jaar geleden dreamxo

  Lekker goedkoop pff

 • 5 jaar geleden Damon_master_piece

  nutloos

 1. 1