Fashion

Budgetshopping

Je hoeft echt geen miljonair te zijn om er fashionable uit te zien. Er zijn genoeg winkels die leuke dingen verkopen voor een lage prijs. Wij gingen op onderzoek uit en hebben een aantal hele goede items gevonden.

Gelukkig zijn er heel veel shops, waar je hippe spullen kunt kopen die ook nog betaalbaar zijn. Zo ook winkels waar men niet zo snel naar binnen zal lopen, maar waar heus trendy items worden verkocht. De volgende winkels hebben verrassend leuke items voor een verrassend lage prijs.

budgetshoppen

Zeeman trui, prijs € 6,99

budgetshoppen

Zeeman jurkje, prijs € 6,99

budgetshoppen 

Zeeman panty, prijs € 2,99

budgetshoppen

Zeeman haarklipjes, prijs € 0,99

budgetshoppen 

Action sleehakken, prijs € 9,98

De meeste budgetwinkels hebben geen webwinkel, dus om nog meer goede koopjes te vinden zul je naar de winkel moeten. Hieronder een lijstje van winkels die heel voordelig zijn. Klik op de link om te kijken of er een winkel bij jou in de buurt zit.

Big Bazaar heeft echt alles. Shampoo, sieraden, sloffen, sjaals, maar ook fotolijstjes, kaarsen en nog veel meer.

De Lidl en de Aldi staan vooral bekend om voedingswaren, maar hebben af en toe ook andere items, zoals vesten, jassen enz. Hou de deals goed in de gaten en wie weet vind je iets leuks!

Bij de Euroland vind je een heleboel artikelen voor, jawel, maar 1 euro. Van bodylotion tot sieraden en haaraccessoires. Ze hebben van alles!

En als laatste de Wibra, die de meesten van jullie wel kennen. Ook hier kan je echt wel leuke dingen vinden als je goed zoekt.

Voor alle bovenstaande winkels geldt dat je wel goed moet zoeken. Er zijn niet altijd leuke dingen, maar als je dan iets vind is het extra leuk.

Weet jij nog een goede budgetwinkel?

Door Myrre

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved