Beauty

De beste nagellak dupes

Af en toe kom je een nagellak tegen die je helemaal te gek vindt. Zo ben ik – Renée – gek op Essie Fiji. Maar wat blijkt? De kleur is nergens meer te vinden. Bummer! Essie nagellak kost al gauw een euro of tien, dus zou er een vergelijkbare kleur van een ander merk te koop zijn? Wie weet! We zetten in ieder geval alvast verschillende kleuren nagellak op een rij die op elkaar lijken.


Eens in de zoveel tijd kom je een nagellak tegen die je helemaal fantastisch vindt. Maar helaas kleeft er soms ook een nadeel aan mooie nagellak… De ene keer is de prijs heel erg boven jouw budget of nog erger: je kunt de nagellak nergens meer vinden! Oh no, wat nu? Girlscene's Renée deelt nagellak dupes zodat je in ieder geval van de nagellakjes in dit artikel een vergelijkbare variant kunt vinden. 


Miss Sporty Lasting Colour in 546 & Maybelline Color Show Bleached Neons in Sun Flare
Oeps, fail… Laten we beginnen met twee nagellakjes die duidelijk geen goede match zijn. Dat is namelijk deze combinatie van Miss Sporty en Maybelline. Op het eerste oog is het duidelijk dat de nagellak van Miss Sporty iets donkerder is, maar je weet nooit hoe het op de nagels uitpakt. De lak van Miss Sporty dekt goed waardoor je duidelijk ziet dat Sun Flare van Maybelline geen goede dupe is. 

Miss Sporty: €2,49
Maybelline: €3,99 – review hier


Miss Sporty Lasting Colour in 549 & NYC Expert Last in Picnic on the Lawn
Deze nagellak van Miss Sporty en NYC lijken al meer op elkaar. 549 van Miss Sporty heeft meer blauwtinten en dekt minder goed dan de Expert Last nagellak van NYC. Picnic on the Lawn bevat meer groen, maar desondanks is dit een betere match dan de oranje nagellak hierboven! 

Miss Sporty: €2,49
NYC: €2,99


Rimmel 60 Seconds in Rita Rouge & OPI in I Sing In Color
Oh, Girlscene's Emma en Renée krijgen geen genoeg van I Sing In Color van OPI. Vorige winter was dit dé kleur op onze nagels. Maar er is een nieuwe nagellak in town die misschien wel beter is! Een super goede dupe van I Sing In Color is Rita Rouge van Rimmel. De kleuren zijn vrijwel identiek en de verschil in prijs is enorm. 

Rimmel: €3,99 – review hier
OPI: €14,25 – review hier


Miss Sporty Lasting Colour in 547 & Essie Haute in the Heat
Een dupe voor Essie's Haute in the Heat is kleur 547 van Miss Sporty. Haute in the heat is weliswaar iets donkerder en roder van kleur, maar komt toch aardig in de buurt van de veel goedkopere Miss Sporty nagellak. Beide merken hebben een fijn kwastje wat het aanbrengen van de nagellak makkelijker maakt.

Miss Sporty: €2,49
Essie: €9,99 – review hier


OPI in Russian Navy & Barry M Nail Paint in Navy

Eén van de mooiste donkerblauwe nagellakjes vind je bij OPI. Russian Navy is een geliefde kleur onder de echte nagellak addicts. Navy van Barry M is een donkerblauwe kleur die daarbij in de buurt komt. Het is geen exaxte dupe, aangezien Russian Navy net een tikje donkerder is. Maar hé, als je de prijs ziet… 😉 

OPI: €14,25
Barry M: €3,99


KOH in Back to Earth & Catrice in From Dusk to Dawn

Als KOH nagellak ver buiten jouw budget is, dan past Catrice waarschijnlijk beter bij je. Ben je gek op bruine/taupe kleurige nagellak? Dan is From Dusk to Dawn een prima dupe van KOH's Back to Earth. From Fusk to Dawn is zachter en heeft meer grijstinten, terwijl Back to Earth meer richting chocolade gaat. 

KOH: €14,99
Catrice: €2,99


Hema Long Lasting in 804 & NYC Expert Last in Bubblegum Pink

Bubblegum Pink… Hoe schattig is deze naam? Afgelopen zomer was dit een favoriet! Het verbaast je vast niet dat dit potje al voor de helft leeg is. Een goede dupe van deze nagellak is ook een betaalbare lak, namelijk Hema Long Lasting nail polish in de kleur 804. De lak van Hema is iets rozer, maar verder is het een close match

Hema: €2,50
NYC: €2,99

Wat is jouw favoriete nagellak? Ken jij nog goede nagellak dupes? 

Must reads 👀