Behind the Girlscene-redactie: #36

Lifestyle door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
It's a brand new week! Maandag was de eerste dag van onze nieuwe stagiaire Thari! De taak was aan Vivian om haar alles haarfijn uit te leggen. Nadat alles was uitgelegd (pfoeeee, wat een informatie), mocht Thari zelf aan de slag met haar welkomstartikel. Heb je het artikel gemist? Hier kun je 'm teruglezen. Thari zal zich overigens richten op nieuwtjes zodat jullie altijd de laatste ins en outs hebben op het gebied van fashion, beauty en lifestyle! 

Verder ging Renée aan de slag met beautyartikelen over onder andere de nieuwe collectie van Essie, schreven Annemerel en Emma artikelen vanuit huis en Danique was weer (zoals altijd) erg druk met alles regelen en plannen. 

En wat was het mooi weer by the way! Wij kunnen niet wachten op de Indian Summer van deze week :-). 


Bijna in de winkels: de super mooie najaarscollectie van Essie. Swatches zie je binnenkort terug op Girlscene!


Emma maakte het thuiswerken erg gezellig voor zichzelf :-) 

Dinsdag 
We begonnen de dag met een super gek nieuwtje: een vrouw uit Amerika heeft een week lang het emoji dieet gevolgd. Ja, je leest het goed! Kelsey mocht een week lang alleen voedsel veroberen waar ook een emoji van is. Hoe dat is verlopen en wat ze heeft gegeten? Je leest het hier

Danique, Emma en Thari waren op de redactie, Vivian werkte thuis omdat ze ziek was (bluh). Renée hebben we ook nog even gezien, zij mocht namelijk haar scriptie inleveren en kwam ook een exemplaar brengen voor Danique. Nu is het afwachten tot de uitslag. Spanneeeeend!

's Middags ging Danique naar een presentatie van Max Factor in het prachtige Tuschinski, het merk bestaat namelijk 100 jaar. Hier ging ze ook vloggen, op het einde van dit artikel kun je zien hoe het daar was. Het was trouwens wel even wennen om publiekelijk tegen een camera te moeten praten, maar gelukkig kreeg Danique de nodige tips en steun van Vera Camilla. Zo leren we het wel! :-)


Emma's lunch (aka vogelvoer ;-))

Woensdag
Vandaag zaten alleen Renée, Vivian en Thari op kantoor. Annemerel en Danique werkten allebei thuis en Emma had zoals gewoonlijk haar dagje vrij op woensdag. En terwijl Renée mascara's testte, Thari op zoek was naar interessante nieuwtjes en Vivian lekker aan het tikken was, waren Annemerel en Danique thuis hard aan het werk.

Het leuke van thuiswerken is dat je kunt beginnen hoelaat je wil. Annemerel zat dan ook al om 7.00u aangkleed en wel klaar achter haar iMac, en dat betekende ook dat ze lekker lang pauze kon houden. Annemerel is vorige maand verhuisd en kent haar nieuwe buurt nog niet heel goed, dus besloot ze een rondje te gaan lopen. Toen ze langs een viswinkeltje kwam kon ze het niet laten kibbeling te bestellen. Hmmmmm!

Vivian en Renée hebben ook genoten van het lekkere weer, zij gingen naar buiten om de pakketjes weg te brengen. Met twee loeizware tassen liepen ze naar het postkantoor. Maar hé de zon scheen!


Renee testte vandaag twee nieuwe mascara's van Yves Rocher. En als je dat probeert te vloggen ziet dat er ongeveer zo uit.... ;-)


Vivian heeft de nieuwe najaarscollectie van essie ontdekt. Haar favoriet is The Perfect Cover Up!


Annemerel wandelde tijdens de lunch door haar nieuwe straat en stuitte op een leuk visrestaurantje, Kibbeling it was for lunch!

Donderdag
Oké, eerlijk is eerlijk: we lagen toch liever op het strand of in het park dan dat we op het kantoor waren. Het was super mooi weer -één van de laatste dagen als we het weerbericht mogen geloven- en wij zaten binnen. Argh! Maar goed, er was werk aan de winkel, dus we besloten om er het beste van te maken. 

Emma werkte een dagje vanuit huis omdat ze een beetje ziek was (er zijn nu al zoveel zieken op de redactie geweest dat ze het risico niet wilde nemen om meer mensen aan te steken), Renée ging aan de slag met nieuwe beautyproducten van onder andere NYC, Vivian schreef een artikel over hoe je je vriendje kan verrassen (altijd lastig) en Danique was zoals gewoonlijk ook druk, druk, druk. Thari en Annemerel waren vrij. 

Toen het tijd was om naar huis te gaan probeerden we allemaal de laatste zonnestralen mee te pakken. Heerlijk!


Welcome back, sun!

Review tijd! Deze kleur van NYC valt goed in de smaak op de redactie


We staren er al de hele week naar, maar eindelijk hebben we de Essie herfstcollectie geswatcht. Deze rode nagellak is perfect voor de herfst/winter

Vrijdag 
TGIF! Danique, Emma, Vivian en Thari waren hard aan het werk op de redactie. We begonnen de dag met twee nieuwtjes waar wij hard om moesten lachen: de kleurplaten voor volwassenen en de nieuwe campagnevideo van Ikea waarin ze Apple een hak zetten. Geen vervelende manier om je dag mee te beginnen!

Voor Emma was het ook een bijzondere dag: zij kreeg Sims 4 goodies van Danique en ze was helemaal door het dolle heen. Emma is namelijk groot fan van Sims (dat kan gewoon als je 22 bent, no shame), dus blijer kon je haar niet krijgen! Dat was nog niet alles: ze mag Sims 4 ook spelen en reviewen voor jullie. WAAAH! Als je er nog niet over uit bent of je het spel wil kopen (hij kost €90,00, dat heb je niet zomaar even in je portemonnee zitten), dan moet je Girlscene zeker in de gaten houden! 

Om half 6 was het voor ons weekend! Tot volgende week! 


YEAHHH, Sims 4 is uit!


Lunch: salade met vijgen

Bekijk hieronder onze behind the scenes video:


Kun je de video niet zien? Bekijk hem hier

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep.

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley