Beauty

#newin: Herbal Essences Clearly Naked droogshampoo

In de nieuwe beautyrubriek #newin deelt de Girlscene redactie de laatste producten waar wij erg blij van worden! Elke week ontvangt Girlscene veel pakketjes, maar niet elk product krijgt een plekje op de website. Alles wat in de rubriek #newin komt springt er in ieder geval tussenuit! Deze keer: Herbal Essences brengt droogshampoo uit.

Laatst las je de eerste editie van Girlscene's nieuwe rubriek #newin, waar we schreven over de Essence Effect Eyeshadows! Deze keer zijn de nieuwe Herbal Essences droogshampoos aan de beurt.

Er was een tijdje weinig nieuws rondom Herbal Essences, maar met de lancering van de nieuwste droogshampoos maken ze de Girlscene redactie wel blij! Het draagt de naam Clearly Naked, wat al veelbelovend klinkt. 

De droogshampoos zijn onderdeel van de nieuwe Herbal Essences Clearly Naked collectie. Naked hair is volgens het haarmerk dé nieuwe trend, waarbij een natuurlijke look dus een belangrijke rol speelt. Herbal Essences wil dat iedereen haar 'ware ik' laat zien, inclusief zacht en weelderig haar. Want je kunt je ook sexy voelen als je er naturel uitziet!

Dat klinkt als muziek in de oren, maar eigenlijk gebruiken de meeste meiden droogshampoo gewoon om het wassen een dagje uit te stellen toch? De Herbal Essences Clearly Naked droogshampoos zijn daarvoor geschikt. Het zijn de eerste droogshampoos in het assortiment, dus Girlscene test het graag even uit. Herbal Essences belooft dat de tapioca-formule vet en futloos haar omtovert in frisse lokken. En het belangrijkste: overtollig vet wordt geabsorbeerd. 

Er zijn drie verschillende droogshampoos, zodat je er altijd één kunt kiezen die bij jou past. De eerste variant is de droogshampoo in de witte flacon. Deze ruikt licht en fris in tegenstelling tot de droogshampoo in de roze en oranje bussen. De droogshampoo in de witte bus doet wat het moet doen, want het absorbeert vet zonder overduidelijke witte strepen in je haren achter te laten. De oranje flacon heeft een opvallende citrusgeur. Wil je volume in je haar? Dan is de oranje de meest geschikte droogshampoo van de drie! Tot slot is er de roze flacon die zorgt voor instant fresh hair met leliegeur. Deze wordt op de markt gebracht als 'party re-fresh', maar deze is bijvoorbeeld ook geschikt voor in je sporttas.


Goed, de Clearly Naked droogshampoo absorbeert vet tijdens de eerste keer proberen goed. Maar hoe zit het met de spray zelf? In vergelijking met Batiste droogshampoo is de spray van Herbal Essences fijner en minder hard. Bovendien is de droogshampoo minder poederig, waardoor de kans op een witte waas een stuk kleiner is. 

De eerste indruk van Herbal Essences Clearly Naked droogshampoo? Fijn in gebruik, ligt lekker in de hand en doet wat het moet doen. De geur van de roze en oranje bussen zijn erg aanwezig, dus Girlscene's favoriet is de witte variant! 

De Herbal Essences Clearly Naked droogshampoos liggen vanaf september in de schappen van Kruidvat voor €2,99 per stuk.

Ga jij deze droogshampoo uitproberen? Welk merk gebruik jij meestal?

Pin je haar inspiratie in Pinbook