News

Ahhhh! Tucker, de verdrietigste kat zoekt een huisje

Kat Tucker is pas één jaar, maar haar verzorgers in een asiel in de staat Washington zijn bang dat ze nooit een nieuw huisje zal vinden. Tucker kijkt namelijk altijd verdrietig. En niet een klein beetje verdrietig, maar echt diepongelukkig-verdrietig. Tucker heeft namelijk een zeldzame huidziekte waardoor haar gezichtsuitdrukking permanent verdrietig is. Ahhhhhhhhhh….

Tucker kwam op jonge leeftijd, na een paar maanden al, bij Purrfect Palls in het asiel terecht. Zijn baasjes konden helaas niet voor haar zorgen. Ze ziet er erg speciaal uit omdat ze een genetische afwijking heeft maar volgens het asiel is ze schattig en kun je alleen maar van haar houden. Omdat haar lichaam niet helemaal goed is gebouwd moet er heel voorzichtig met haar worden omgegaan zodat ze zichzelf geen pijn doet.

Daarnaast heeft Tucker ook een auto-immuun ziekte waardoor haar huid erg dun is en snel blauwe plekken krijgt. Ze heeft ook haarverlies omdat ze het er zelf uittrekt. Dat is de reden dat Tucker altijd gekleed gaat in een T-shirt, zodat ze niet te veel schade aan haar huid aanricht.

Klinkt allemaal heel erg zielig, maar Tucker houdt er wel van bij iemand op schoot te zit en ze vindt het leuk om met touwtjes te spelen. Ze vind het daarnaast erg fijn om geaaid te worden onder haar kin en achter de oren. En just so you know, ze is heel goed met kinderen.

Kijk mee naar de schattigste Sad-Cat-Tucker foto's..

Als we in Washington zouden wonen zouden we meteen naar het asiel rijden. Althans, Danique en Emma. Annemerel's kattenallergie steekt er toch een stokje voor en Renée's hond zou niet echt samen gaan met Tucker. Maar toch, we zijn er van overtuigd dat Tucker snel een nieuw huisje moet vinden, zeker als je je bedenkt hoeveel aandacht er online aan hem besteed wordt. 

Zou jij Tucker adopteren als je hem in een asiel bij jou in de buurt zou tegenkomen?

UPDATE: Het Asiel waar Tucker verbleef heeft zojuist bekend gemaakt dat Tucker geadopteerd is!

Bron: Purrfectpalls.com

Must reads 👀