Lifestyle

OMG: komt er een iWatch?

Het zijn spannende tijden voor Apple. Op 9 september wordt de langverwachte iPhone 6 gepresenteerd (we can't wait!), maar een journalist van de betrouwbare website Re/code zegt dat we óók een nieuwe gadget kunnen verwachten: de iWatch. Lees snel verder om te weten wat het slimme horloge kan. En wat denk jij: lopen we binnenkort allemaal met een iWatch om onze pols? 

Alsof we nog niet benieuwd genoeg zijn naar de iPhone 6 (we schreven er in dit artikel al over), kunnen we nog een heel nieuwe gadget van Apple verwachten. Volgens journalist John Paczkowski van Re/code wordt niet alleen de iPhone 6  gepresenteerd aan het publiek op 9 september, maar ook het slimme horloge dat waarschijnlijk de naam 'iWatch' krijgt. Dat de twee tegelijk gespresenteerd worden is geen toeval, de apparaten zouden naadloos met elkaar samenwerken. 

Er wordt al een tijdje gespeculeerd over de iWatch, maar het zou nu eindelijk écht gaan gebeuren. Apple zou al heel lang een draagbare gadget op haar verlanglijstje hebben staan en de iWatch is het resultaat van heel wat jaren werk en onderzoek. Het uiterlijk van de iWatch is nog niet bekend, de foto's die in dit artikel staan zijn slechts speculaties van Apple fans. Hoe het kan dat er nog geen foto's zijn uitgelekt? Apple heeft er waarschijnlijk voor gekozen om de iWatch in Amerika te laten produceren, waardoor ze meer vat hebben op geheimhouding. 

Oké, wat kun je nu eigenlijk met die iWatch? Natuurlijk is er niks 100% zeker, maar volgens insiders richt de iWatch zich vooral op gezondheid. Je zou je health op verschillende manieren kunnen bijhouden, denk aan een hartslagmeter en een stappenteller. Een onmisbare gadget voor healthfreaks! Verder is het mogelijk dat het horloge van pas komt in Apple's smart home. Zo zou je met het horloge allerlei dingen in je huis kunnen instellen, zoals je verlichting en de verwarming. Ook handig: de iWatch zou draadloos opgeladen kunnen worden, scheelt weer gedoe met vergeten en kapotte opladers! 

Wij zijn héél benieuwd of de iWatch echt gepresenteerd zal worden! Als de iWatch aangekondigd wordt dan ligt de gadget niet meteen in de winkels, we zullen dan waarschijnlijk even geduld moeten hebben. De iWatch kan op z'n vroegst over 3,5 maand in de schappen liggen. 

Hoop jij dat er een iWatch komt? Wat denk jij: lopen we binnenkort allemaal met een iWatch om onze pols? Of is dit een overbodige gadget? 

Bron: metro.co.uk, icreatemagazine, nu, hln
Bron beeld: metro.co.uk