Beauty

Witte eyeliner, hoe draag je dit?

10

Cat eyes zijn nog steeds hip! Lauren Conrad is al lange tijd fan van deze trend. Verschillende varianten en tutorials zie je op het internet voorbij komen. Ook de Girlscene redactie draagt regelmatig zwarte eyeliner. Nu kun je veilig voor zwart gaan of in ieder geval kiezen voor een donkere kleur... Maar je kunt het ook iets gewaagder maken door voor een witte eyeliner te gaan. Girlscene vertelt hoe je de witte eyeliner variant draagt!


Tumblr

Heb je kleine ogen? Dan is witte eyeliner misschien wel iets voor jou! Je kunt het met kleine ogen in ieder geval beter hebben dan met grote ogen... Balen voor mij, want ik heb helaas de grote kijkers van mijn moeder overgenomen. Gelukkig kun je met grote ogen veel andere make-up looks wel goed hebben!

Witte eyeliner laat je ogen beter spreken. Het zorgt er dus voor dat je kleine ogen beter opvallen. Bij grote ogen heb je dat eigenlijk niet meer nodig. Je kunt kiezen voor een witte eyeliner boven je ogen en hiermee dus een cat look creëren, maar als dit iets te heftig voor je is, kun je ook beginnen door de waterlijn van je ooglid wit te kleuren. Alleen met een wit lijntje op je onderste ooglid zullen je ogen ook al veel meer spreken. Hier kun je meer tips lezen hoe je bijvoorbeeld ook je grote ogen kleiner laat lijken.


Tumblr

Je kunt je witte eyeliner iets natuurlijker maken door de aandacht ook door te trekken naar je wenkbrauwen. Hiervoor gebruik je een lichte witte oogschaduw voor of een oogschaduw in een nude kleur die dicht bij je eigen huidskleur komt. Op deze manier highlight je de wenkbrauwboog ook mee met de rest van je make-up. 

Black & white is helemaal hot! En wie zegt dat je hier niet met je eyeliner mee mag spelen? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor witte en zwarte eyeliner. Je kunt bijvoorbeeld met wit en zwart een ombre eyeline maken. In deze tutorial kun je goed zien hoe je deze look zelf kunt maken! :)

Are you tired? Dan heeft witte eyeliner nog een groot voordeel! Je oogleden zijn namelijk vaak wat roder als je moe bent. Door de witte eyeliner zal je er minder vermoeid uitzien. Heel fijn als je bijvoorbeeld een date hebt, maar er niet op je paasbest uitziet... 

Als je nog niet zo bekend bent met eyeliner en niet zo goed weet hoe je eyeliner moet aanbrengen? Dan kun je dat hier allemaal lezen.

Eyeliner heb je in verschillende varianten. Je kunt voor een potlood kiezen of zoals je zag in de tutorial voor een creamy eyeliner en deze met een kwastje aanbrengen. Weet je niet zo goed welke type eyeliner bij jou past? Dan kun je dat hier ontdekken. 

Was jij al bekend met witte eyeliner? Voor welke look ga jij?

Pin je eyeliner inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 5 jaar geleden kietje

  Vind het heel apart. Ik moet er even aan wennen

 • 5 jaar geleden NEZ

  hahaha ziet er apart uit!

 • 5 jaar geleden joepiejajeej

  jakkiebah, die overloop in zwart gaat nog wel, de rest ziet er niet uit! misschien in combinatie met een fellere kleur oogschaduw... nah echt totally not

 • 5 jaar geleden xpuckk

  Leuk idee!! Die lippenstift op de eerste foto is trouwens echt geweldig! Leuke blog met handige tips

 • 5 jaar geleden Eeyore

  Ik vind dat witte wat overloopt in zwart nog best wel gaaf

 • 5 jaar geleden Carmenneke

  jeetje die haren op dat eerste oog!

  Ik denk dat het sommige meiden wel mooi kan staan.

  Ik ben alleen suuuuperbleek dus ik denk dat dat me nog bleker maakt.

  ( ik ben zo bleek dat ik alleen de BB cream van skin79 in de groene verpakking kan hebben)

 • 5 jaar geleden Moonlight

  Doe maar niet haha

 • 5 jaar geleden Ville88

  Idd wat Sugar zegt. Nu zien we alleen de ''perfecte foto's'' van google.

 • 5 jaar geleden Ellenvh (:

  Hoe draag je het ? Gewoon niet ;p

 • 5 jaar geleden Sugar

  Jammer dat jullie er geen foto bijgezet hebben hoe het jullie staat!

 1. 1