News

Brad & Angelina zijn getrouwd!

Na negen jaar en zes kinderen, zijn Brad Pitt en Angelina Jolie ein-de-lijk in het huwelijksbootje gestapt! Misschien wel het bekendste celebritykoppel is al sinds 2012 verloofd, maar hebben elkaar nu pas officieel het ja-woord gegeven. De twee hebben het nog even geheim weten te houden, zaterdag zijn ze namelijk getrouwd. Wil je weten waar en wie erbij waren? Lees snel verder voor meer details. 

Het heeft even geduurd, maar Brad en Angelina zijn officieel man en vrouw. De twee gaven elkaar afgelopen zaterdag het ja-woord in Frankrijk. Uiteraard trouwde het stel geheel in stijl in het luxe Château Miraval in het schattige dorpje Correns. Château Miraval bestaat uit 35 kamers (!), dus de genodigden hoefden zich geen zorgen te maken over een slaapplek. 

Wie er precies bij de ceremonie waren, is niet bekend, maar we weten wel dat alle kinderen erbij waren. De oudste is nu 13 jaar (Maddox) en de jongste kinderen zijn de tweeling Knox en Vivienne van 6 jaar. Brad en Angelina waren sinds 2012 verloofd, in een eerder interview gaven ze aan dat ze wilden wachten met trouwen tot de kinderen oud genoeg waren om het bewust mee te maken. Het juiste moment was dus nu! 

Helaas is er niet veel meer bekend over de bruiloft, maar zodra er meer informatie komt dan houden we je natuurlijk op de hoogte! 

Gefeliciteerd, Mr. & Mrs. Pitt!

Bron: people
Bron beeld: reporters 

Must reads 👀