Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kendall Jenner en Kylie Jenner tot Hilary Duff en Jennifer Lopez. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Rihanna

Rihanna draagt een high waisted denim broekje in combinatie met een crop top, leren sandaaltjes en een donkerblauwe trenchcoat. Haar tas matcht goed bij haar outfit en haar bruine sandalen. Riri zie je vaak met rode lippenstift en ook bij deze outfit zijn de rode lippen niet te missen. 

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ziet er op haar leeftijd super goed uit. Ze heeft voor een stijlvolle outfit gekozen met de subtiele keuren black & white; een zwarte skinny legging en een witte blazer. De rode lippenstift maakt de look helemaal af. 

Vanessa Hudgens

Vanessa gaat voor een fashionable hippielook. Wilde haren, lange witte jurk, om haar middel een geruite blouse en Birkenstocks. We love de ronde zonnebril. 

Kylie Jenner

Vrouwelijk en stoer. Ook Kylie gaat voor de crop top. Het bikerjasje is super mooi bewerkt en past goed bij haar Céline bag! De bikerboots maken de outfit stoerder. Vivian's favorite.

Kendall Jenner

De outfit van Kendall is vrij basic; een tanktop met strepen, witte skinny broek en stoere enkelboots. Net als haar zus draagt ze bij haar outfit een Céline bag, alleen een kleinere variant. Wij hadden misschien wel gekozen voor een andere zonnebril dan deze aviator.

Selena Gomez

Selena gaat voor all black! De jurk heeft een diepe decolleté, dus de zangeres draagt hier een mooie zilvere statement ketting bij. Ze had misschien wel een mooie kleur lippenstift op kunnen doen om haar look net even een kleurrijke twist te geven. 

Rosie Huntington-Whiteley

Wauw! Wat staat Rosie deze hoed toch goed, de cape past hier overigens erg goed bij. De hoge grijze Louboutin laarzen maken haar outfit gewaagder.

Lea Michele

Denim jasje, slippertjes en een knotje op haar hoofd. Een lazy outfit. Onder haar papieren tasje heeft ze zo te zien een Mulberry tas verstopt. 

Hilary Duff

Hilary gaat voor een lazy outfit met een ripped joggingbroek, sneakers en een oversized shirt. We moeten wel bekennen dat dit niet haar best gekozen outfit is en erg vrolijk kijkt ze er ook niet bij… Maar misschien komt ze wel net van de sportschool?

Miley Cyrus

Miley heeft de twerkperiode definitief achter zich gelaten en gaat voor haar doen voor een basic outfit: een slouchy muts, cropped top en kekke slip-ons. Boyfriend material it is! Ze heeft in ieder geval kleding aangetrokken, wat ook wel verrassend is voor haar doen 😉

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bron Beeld: reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀