News

Yay: Barbie zit nu ook op Instagram

Dat Barbie veel meer is dan alleen een speelgoedpop, heeft ze al bewezen met haar eigen kledinglijn bij onder andere Forever 21, maar Barbie moet ook met de tijd mee: de blondine zit nu ook op Instagram! Ze plaatst er dagelijks fashionable kiekjes van haar leven en outfits, net als een echte fashionblogger. En de foto's? Die worden natuurlijk gemaakt door vriendje Ken! 

Oké, Barbie heeft natuurlijk niet echt haar eigen Instagram aangemaakt, dat heeft de Amerikaanse speelgoedfabrikant Mattel voor haar gedaan. De timing kan niet beter: Fashion Week begint bijna en een fashionista als Barbie moet natuurlijk bij alle shows zijn. En daar kan ze weer over Instagrammen! 

Barbie's Instagram-account bestaat uit stijlvolle foto's waarmee ze niet onder doet voor de grootste fashionbloggers. Zo poseert ze op straat om haar outfits te laten zien, legt ze haar musthaves op een rij en laat ze zien welke tijdschriften ze leest. De outfitfoto's worden gemaakt door Ken (jep, dat is nog steeds dik aan), net zoals dat bij de meeste fashionbloggers gaat. 

De pop is inmiddels 55 jaar oud (dat zou je niet zeggen, toch?) en ze heeft al meer dan 150 carrières gehad. "Barbie is een legende en krijgt altijd kritiek over zich heen, daarom is ze zich altijd bewust van haar looks en lichaam. Het leven van een fashionblogger past daarom goed bij Barbie. Bovendien kijken we altijd naar de carrières die van deze tijd zijn", zegt Michelle Chidoni, woordvoerder van Mattel.

Mocht je heel erg fan zijn van Barbie's outfits en accessoires, dan heb je geluk; alle items zijn verkrijgbaar op de website van Mattel. 

Een paar Instagramkiekjes van Barbie: 

Wil je Barbie volgen? Dat kan hier

Wat vind jij ervan dat Barbie nu ook op Instagram zit? Ga je haar volgen of vind je het maar onzin? Wat vind je van haar foto's? 

Bron: Daily Mail
Bron beeld: Instagram

Must reads 👀