Lifestyle

Video: Unboxing Beautybox augustus

Nieuwe maand, nieuwe Beautybox! De Beautybox van deze maand viel gisteren op Girlscene's deurmat en deze keer hebben we een speciale unboxing voor je. De box van augustus laten we in een video zien! En om heel eerlijk te zijn heeft Beautybox zichzelf dit keer overtroffen, want we hebben nog niet zo'n goede box ontvangen. Kijk snel verder.

Elke maand ontvangt Girlscene de Beautybox en de box van augustus is de beste tot nu toe! Daarom besloten Girlscene's RenΓ©e en Shelley om de unboxing dit keer in video vorm te doen. Deze maand werkt Beautybox namelijk samen met webshop Cosmania, dus je ontvangt de beste merken en producten. Perfect voor echte beauty addicts! De box is een limited edition en bevat zeven producten in plaats van vijf. We like. πŸ™‚ Kijk snel mee als je benieuwd bent naar de inhoud van de Beautybox:

Watch on YouTube

Producten
COWSHED – Lippy Cow Natural lipbalm, fullsize, €8Β 
HUMAN + KIND – Hand-Elbow-Foot cream, fullsize, €8Β 
INGLOT – Lipstick Berry collection, fullsize, €12
JOHN MASTERS ORGANICS – Essential Travelkit, 4 x 30ml, €18
KORRES – Shower Gel, 40ml, €4,50
MARIO BADESCU – Enzyme Revitalizing Mask, 14ml, €7,50
THIS WORKS – Deep Sleep Pillow Spray, 5ml, €3

Boxwaarde: €61
Prijs Beautybox: €17,95

Deze speciale Cosmania Beautybox is verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. Dus zorg dat je er snel bij bent als je het nog wilt bestellen! Normaal kost de Beautybox €14,95 inclusief verzendkosten.

Wat vind jij van de Beautybox unboxing? Welke producten wil jij proberen?

Pin je inspiratie in Pinbook