Beauty

Vivian test: Rimmel London Lasting Finish 25 Hour Foundation

Op zoek naar een nieuwe en fijne foundation? Misschien is de nieuwe foundation van Rimmel London dan wel iets voor jou! Er zijn inmiddels zoveel foundations op de markt, maar wat is er zo vernieuwend, anders en fijn aan de Lasting Finish 25 Hour Foundation? Vivian test voor Girlscene deze foundation. Wil je weten of deze foundation haar beloftes waarmaakt? Lees dan snel verder.
 
Het weer wordt steeds kouder en je vakantiekleurtje vervaagt steeds meer. Vaak is een goede en fijne foundation dan de oplossing om je huid er toch mooi uit te laten zien. De Lasting Finish 25 Hour Foundation van Rimmel London met comfortserum belooft een perfecte dekking. Tevens is het een huidperfectionerende make-up en belooft het de hele dag prettig en comfortabel aan te voelen. Door het comfortserum moet de huid er tot 25 uur perfect uitzien. Natuurlijk is dat overbodig, want je haalt je make-up er natuurlijk s'avonds gewoon weer af. Wij zijn benieuwd of Rimmel London de beloftes nakomt!
 
 
Mijn huid is op zich redelijk goed en totaal niet droog. Af en toe last van wat oneffenheden en mijn poriën zijn goed aanwezig. Mijn T-zone is een beetje vettig. Mijn huidskleur is warm. Ik heb een paar leuke sproetjes en de foundation belooft goed te dekken, dus ben ik benieuwd of je die nog wel ziet na het aanbrengen. 
 
 
 
Er zijn van Rimmel London Lasting Finish 25 Hour Foundation vier verschillende kleuren. De lichtste kleur is 200 Soft Beige, daarna heb je de kleur 201 Classic Beige en 303 Sand. De donkerste kleur is 400 Natural Beige. Alle kleuren hebben een beige ondertoon.
 
 
Eerlijk gezegd is er weinig verschil te zien tussen de kleuren 200 Soft Beige en 201 Classic Beige en ook tussen de laatste twee kleuren. De kleuren liggen vrijwel allemaal dicht bij elkaar. De foundation zal dus niet geschikt zijn voor meiden met een diepe huidskleur. 
 
Voor & Na. Vivian heeft de 201 Classic Beige kleur getest. Deze kleur komt dicht bij mijn eigen huidskleur. 
 
Formule
De foundation voelt vol en kleverig aan. Ik houd persoonlijk van foundations die meer vloeibaar zijn.
 
Aanbrengen
De foundation droogt redelijk snel en daarom moet je hem goed en snel aanbrengen. Ik heb de foundation met de hand aangebracht, maar ik denk dat hij met een brush mooier op je huid pakt.  
 
Dekking
De foundation geeft inderdaad een goede dekking. Gelukkig zijn mijn sproetjes wel nog een beetje zichtbaar en bedekt hij je gezicht niet volledig. 
 
Finish
Van een afstand ziet de foundation er goed uit. Ik ben wel iets oranje geworden. De foundation ligt wel op je huid. Ik houd hier persoonlijk niet zo van en vind het mooier als de foundation wat meer in je huid trekt. Zo oogt het namelijk natuurlijker.
 
Opbouwen
Je hebt maar een dunne laag nodig van deze foundation, omdat hij best dik is. Als je meerdere laagjes aanbrengt dan zorg je ervoor dat je de foundation nog meer als een laag op je huid ziet liggen. Ik heb best grove poriën en dat zorgt er ook wel voor dat de foundation meer zichtbaar is.  
 
Prijs
Rimmel London Lasting Finish 25 Hour Foundation kost €12,99.
 
Eindoordeel
Rimmel London Lasting Finish 25 Hour Foundation is geschikt voor alle huidtypen. Ook voor meiden met een drogere huid, de foundation is namelijk best vettig. De beloftes zijn op zich wel waar, de foundation dekt namelijk goed. Of hij echt 25 uur blijft zitten betwijfel ik, omdat hij bij mij echt op mijn huid ligt. Een dag zal hij echter wel meegaan. Jammer genoeg vind ik de foundation niet natuurlijk ogen van dichtbij, maar misschien is dat bij een andere huidtype niet het geval. Mijn huid voelt na het aanbrengen een beetje plakkerig aan, maar de foundation voelt niet zwaar aan op de huid. Er is keuze uit vier kleuren, dit is niet heel veel en de kleuren liggen dicht bij elkaar. Mocht jou kleur erbij zitten en houd je van een stevige en dekkende foundation, dan is Rimmel London Lasting Finish 25 Hour Foundation misschien wel iets voor jou!
 
Vivian: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10
 
Ben je al bekend met deze foundation? Welke foundation vind jij fijn?

Must reads 👀