Behind the Girlscene-redactie: #35

Lifestyle door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Renée en Vivian zaten netjes op het kantoor, Danique en Emma werkten thuis. Emma omdat het zo afgesproken was, maar Danique moest gedwongen thuis werken omdat er geen treinen reden. Tot overmaat van ramp viel de elektriciteit in de loop van de middag uit bij haar thuis! Zucht, was het soms vrijdag de dertiende?!

Het is award season in Hollywood en Emma is helemaal in haar nopjes. 's Ochtends schreef ze het nieuwtje over de VMA's (waarom die jurk, Katy Perry?) en ze wist dat ze de volgende dag over de de Emmy's (haar favo awarduitreiking) mag schrijven. Not a bad week! 

Renée was ondertussen druk met het fotograferen van beautyproducten en Vivian schreef onder andere over originele sokken. Genoeg leuks dus! 


Emma werkte op deze herfstige dag lekker thuis. Gezellig hè?


Renée had weer veel te fotograferen, zo ook dit product van L'Oréal 

Dinsdag 
Het was een kippenhok op het kantoor. Er waren super veel mensen aanwezig op het kantoor, waardoor het best moeilijk was om je te concentreren. We hadden de drukte al een beetje voorzien, vandaar dat Emma weer een dagje thuis werkte. Gelukkig bestaan er koptelefoons waarmee je je kunt afsluiten van al het geluid! 

Verder waren we drukkkkk met reviewen. Vivian testte een nieuwe foundation van Rimmel en Renée ging aan de slag met lipgloss en lipstick van onder andere Essence. En Shelley ging aan de slag met het editen van onze allereerste vlog! We zijn heeeel benieuwd wat jullie ervan gaan vinden, dus graag onder het artikel reageren wat je ervan vindt :-)

Danique had een fotoshoot en vroeg vlechtmaster Renée om hulp bij haar hairdo. Renée vlocht in een handomdraai een prachtige vlecht in het haar van Danique, dat is nog eens handig! 


Emma werkte thuis wegens de drukte op het kantoor


Renée testte lipgloss van Essence 


Als je zo'n prachtige vlecht in je haar wil, dan moet je bij Renée zijn! Zij maakt binnen een handomdraai de meest mooie vlechten 


Danique had een fotoshoot, deze prachtige foto is het resultaat  

Woensdag
Hallo zon! Eindelijk is het weer lekker weer en weten we dat het eigenlijk nog echt zomer is. Daarom geniet de hele Girlscene redactie extra van de zonnestralen tussen het werken door.

De dag van Danique bestond  vooral uit meetings en heel veel mailtjes en telefoontjes beantwoorden, terwijl Shelley vandaag vooral druk was met het editen van video's. Samen met Renée filmde ze de unboxing van de Beautybox. Over de inhoud waren we in ieder geval onder de indruk en als het goed is heb je het artikel al kunnen lezen! Vivian, Renée en Annemerel (die zich helaas niet heel lekker voelde, beterschap Annie!) werkten ondertussen hard door om genoeg artikelen voor de website te schrijven. We schreven over gevarieerde onderwerpen, van Demi Lovato tot dingen die je kunt doen in de herfstvakantie, dus stay tuned

's Middags is het tijd om alvast deel één van Shelley's afscheid te vieren. Haar stageperiode zit er deze week namelijk op, helaas... Alleen Vivian en Renée waren nog aanwezig op kantoor, dus ze trakteerde op een heerlijke McFlurry nadat we de Nutella bar weestonden. Hmmm, zo lekker! Thanks Shel. :-)


Renée probeerde vandaag de Essence Effect Eyeshadows uit en ze krijgen een dikke thumbs up! 


Ohhhhh my lord...


De Nutella bar is geweldig, helaas het personeel wat minder. Maar uiteraard leggen we onze avonturen vast voor de vlog van deze week! Ben je al geabonneerd op ons YouTube kanaal?


Shelley is helemaal in haar nopjes met een zak mama mia's. Uiteraard moet het even gevlogd worden ;-)

Donderdag
Oké, we weten echt wel wat gezond ontbijten is en dat doen we ook elke dag (havermout is ons favoriet), maar toen Magnum langskwam lapten we dat toch even aan onze laars. Tja, wat wil je ook als je een Magnumijsje met pistachenootjes en stukjes pure chocola aangeboden krijgt. En het was ook nog een designer Magnum van Dolce & Gabbana! Dat ging er wel in, óók op de vroege ochtend...

Shelley monteerde onze eerste unboxing van de Beautybox (spannend), Vivian maakte een 'Wie rockt de look?', Emma schreef onder andere een winactie, Annemerel werkte lekker vanuit huis en Danique had het druk met meetings en mailtjes. En verder... Tja, eigenlijk is er niet heel veel spannends gebeurd. 


Yay! Magnum kwam langs met D&G ijsjes


Danique was twee weken geleden jarig, maar ze krijgt nog steeds cadeautjes! Dit kreeg ze van haar vriend, lief he?! 

Vrijdag
Danique moest vroeg uit de veren, want ze ging naar Maasmechelen met de winnaressen van de Maasmechelen Village winactie die we onlangs op Girlscene hadden. Het was een super gezellige dag met alle winnaressen, maar ook met Fashionscene's Tess en Claartje van Vrouwen.nl & Foodness. Naast een geslaagde shopsessie, stond er ook een heerlijke lunch op het programma. YUM! 

Emma, Shelley en Vivian waren aan het werk op de redactie. Het was niet zomaar een werkdag, het de laatste stagedag van Shelley. Oh, wat gaan we haar missen! Maar er was geen dramatisch afscheid, want Shelley zal alsnog één keer per week blijven werken om de video's te editen. En daar zijn we héél blij om! Bovendien zou Shelley sowieso nog een keer terug moeten komen op de redactie, want de cadeautjes die ze voor de rest wilde kopen waren niet meer verkrijgbaar. Oeps! We moeten nog even geduld hebben, want binnenkort liggen de super secret cadeautjes weer in de winkel... 

Om half 6 was het weekend!!!! See you on Monday! 


Danique was in Maasmechelen Village voor een winactie


Shelley's snack vs. Emma's snack. Wat zou jij kiezen? 

Bekijk onze behind the scenes video hieronder:


Kun je de video niet zien? Bekijk hem hier

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep.

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée, Vivian en Shelley