Lifestyle

Horoscoop: september 2014

41

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand september jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!


Bron
 

Ram 
September geeft jou kracht en energie. Misschien omdat er een nieuw schooljaar is aangebroken of omdat je op vakantie bent geweest, maar je voelt je opgeladen. Dat is maar goed ook, want je hebt veel op de planning staan. Deze maand is dé kans om met iets nieuws te beginnen. Maak van die plannen die je in je hoofd hebt realiteit. Schrijf je gewoon in bij die tennisvereniging en begin nu eindelijk eens met bloggen!  

Schorpioen
Jij bent niet zo van het plannen, maar je zal er toch aan moeten geloven. Het liefst stel je alles uit totdat het laatste moment, maar wat heeft dat eigenlijk voor zin? Het bezorgt je voornamelijk stress. Daag jezelf deze maand uit om nú te beginnen met plannen! No more excuses. 

Tweelingen
Probeer deze maand eens geen 'ja, maar' meer te zeggen. Als een kans zich voordoet, dan ben je geneigd om excuusjes te bedenken om het niet te doen. Niet omdat je het niet leuk vindt, maar vooral omdat je het eng vindt. Stel je open en flexibel op, grijp die kansen!  

Kreeft 
Deze maand staat voor jou in het teken van nieuwe dingen. Nieuwe vrienden, nieuwe klas, nieuwe hobby, nieuwe school... Spannend! Let erop dat je niet te hard van stapel loopt. Niet alles is zoals het lijkt, dus houd je ogen open en vertrouw op jezelf als je aanvoelt dat er iets niet goed zit. 

Leeuw
Lekker opgeladen in de vakantie? We hopen het maar, want je moet weer aan de bak! Er komt veel op je af, daar kun je een beetje van in paniek raken. Houd je hoofd koel, Leeuw. Het is ook veel, maar je zal het toch allemaal moeten doen en daar kun je niet onderuit komen. Accepteer de situatie zoals het is en ga ervoor! 

Weegschaal
Vertrouw op jezelf, Weegschaal. Je hecht veel waarde aan de mening van anderen, maar vraag je voor de verandering eens af wat JIJ wil. Het kan best wel vermoeiend zijn om je steeds af te vragen wat andere mensen ervan vinden en om mensen tevreden te houden, maar de waarheid is dat je niet de beste vriendin van iedereen kan zijn. Volg je hart, dat is het belangrijkst! 

Stier
Het gaat eigenlijk wel goed met je, Stier! 'Eigenlijk', omdat je er een handje van hebt om problemen te maken van dingen die er niet zijn. Focus je op de positieve dingen in je leven, want dat zijn er best wel veel! Onthoud ook dat jij daar zelf voor hebt gezorgd, je doet altijd goed je best om je leven op de rails te houden. Daar mag je trots op zijn! 

Maagd 
Deze maand staat in het teken van verandering. Of dat nu in positieve of negatieve zin is, veranderingen zijn altijd scary. Ga uit van de positieve zin om ook positieve verandering te krijgen, want wat je uitstraalt krijg je ook weer terug! Het wordt een sociale maand waarin je veel mensen ontmoet, gebruik die fijne uitstraling om nieuwe vrienden te maken. Misschien wel een nieuwe lover voor de single ladies? 

Vissen
Je voelt je een beetje uit balans. Het liefst blijf je op de bank zitten in je joggingpak, in andere (serieuze) dingen heb je niet zoveel zin. Het herfstige weer helpt er ook niet echt bij om van de bank af te komen. In de tweede week van september zal het beter gaan, dan krijg je iets meer motivatie en accepteer je dat dingen nu eenmaal zo zijn. Kop op, Vissen! 

Waterman
Als je diep in je hart kijkt, dan weet je precies wat je wil. Je weet precies wat je wil doen en hoe je wil zijn, maar in de praktijk blijkt het toch best moeilijk om dit waar te maken. Je ziet obstakels en je bent ook bang voor de mening van anderen, dat weerhoudt je ervan om je hart achterna te gaan. Deze maand is het tijd om die obstakels en meningen eens los te laten. Het is toch JOUW leven?! 

Steenbok
Word jij deze maand Miss-Gat-In-De-Hand? Je hebt de neiging om deze maand boven je stand te leven, waardoor je aan het einde van de maand op water en brood moet leven. Er staan veel leuke dingen in je agenda zoals feestjes en verjaardag, maar probeer om deze maand zo budget mogelijk te leven. Gebruik DIY's voor cadeautjes en thuis dineren is toch net zo gezellig als in een restaurant? Het leven hoeft helemaal niet duur te zijn, wees creatief! 

Boogschutter
September is een spannende maand. Je hebt belangrijke verplichtingen die je na moet komen, maar er zijn ook veel dingen die nog onbesloten zijn. Dat is pas spannend, want je leven kan door een besluit een heel andere richting op gaan! Neem geen overhaaste beslissingen, neem de tijd. Als je de beslissing hebt genomen, laat je dan door niets of niemand op andere gedachten brengen. Ga uit van je eigen wijsheid, dit kun je zelf oplossen!


Bron

Wat is jouw sterrenbeeld? 

Pin je inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
18 meiden hebben deze blog geloved