Fashion

Leuke, gekke & fashionable sokken

Raadsel: Ze zijn stoffig, in verschillende kleuren en je voeten krijgen het er warm van! Rara wat zijn het? Yeah sokken! Tja, iedereen heeft ze nodig… Je kunt natuurlijk kiezen voor saaie witte of zwarte sokken of je voeten extra aandacht geven met de leukste en gekste sokken. De tijd van slippers en leuke sandaaltjes is bijna passé, dus doe hier maar wat leuke inspiratie op. Sowieso dat je vriendinnen moeten lachen als jij je schoenen uittrekt!

Ik moet bekennen dat ik haast nooit 'normale' sokken draag… Bij Primark koop ik bijvoorbeeld standaard een setje maffe sokken. Mijn lades met sokken bestaan alleen maar uit de mooiste collectors items. Van dinobaby's tot apen en van sushisokken tot sokken met teckels. Geen enkele gekke sok is mij te gek! Vandaar dat ik een aantal gekke, kekke, leuke en modieuze sokken voor je op een rijtje heb gezet…


V.l.n.r: Donuts €3,- / Hamburger €3,- / Hamsters €6,- / Sushi €3,- 

Deze pareltjes komen alle vier bij Monki vandaan! De sokken kosten allemaal drie euro per paar, behalve de trouwende hamsters. Deze zijn zes euro. Alle hamburgers-, donuts- en sushiverslaafden kunnen zich dus leuk identificeren met deze socks


One Direction 

Ben jij helemaal One Direction fan? Dan moet je snel langsgaan bij Primark! Niets kan tussen jou en Harry of bijvoorbeeld Liam komen… Oké, alleen je voeten dan. Pick the hottest one!


V.l.n.r  Vos €1,95  / Bananen €1,60  / Dino's €1,60 / Cupcakes €1,60  

Deze lovely sokken komen van Forever21! Aiaiaia bananas. En de babydino's. Zeker de moeite waard om weer een shopdagje met je vriendinnen in te plannen en de nieuwe winkel in Amsterdam te bezoeken. 


V.l.n.r Leger €10,95 /  Stippen €11,95 / Zebra €9,95 / Paisley €10,95

Deze 'Happy Socks' kun je allemaal bij Nelly vinden! De zebra sokken en de leger sokken zijn onze favoriet, maar we moeten wel eerlijk zijn, de andere sokken zijn ook zeker niet saai. De prijzen van deze sokken vinden wij wel aan de dure kant. Dus houd ze in de gaten, misschien komen ze wel in de uitverkoop. 


V.l.n.r Watermeloen €4,29 / Bulldog €4,29 / Kreeft €4,29 / Candy €4,29 

Naast de super leuke kleding, verkoopt Asos ook in haar webshop geweldige sokken. Je kunt het niet gek genoeg bedenken! Of toch wel, want sokken met kreeften en suikerspinnen zijn toch best uniek.


V.l.n.r. Amsterdam €3,95 LoveLove €3,95  /  Kniekousen €3 / Bloemen €3,95 

YAY! Amsterdamse sokken, hoe vet is dat? Al deze sokken komen van HEMA. All you need is love. De kniekousen zijn eigenlijk kindersokken, maar de HEMA kindersokken gaan tot maatje 38, dus de lucky bastards die wel deze maat hebben kunnen deze voor een prikkie kopen. Tevens krijg je allebei de kniekousen voor €3. Met de bloemensokken moet je zelf maar de 'bloemetjes buitenzetten'. 


V.l.n.r  Milkshake €4,50  / Hotdogs €4,50 / Aardbei €4,50 / Cactus €4,50 

Wil jij je vriendje laten lachen? Dan kun je een van de leukste sokken vinden bij TOPMAN. Eigenlijk zijn deze sokken ook heel leuk voor ons vrouwen. Heb je een schoenmaatje meer? Dan kun je deze natuurlijk ook gewoon voor jezelf kopen. TIP: Als je bij TOPMAN drie sokken koopt, dan betaal je tien euro! 

Bij Asos heb je de meeste variatie, bij HEMA zijn ze wat goedkoper en Nelly heeft duurdere sokken, maar zullen daardoor vast langer meegaan. Al met al vindt Girlscene dat alle webshops leuke sokken verkopen en je het zo gek kan maken als je zelf wilt! 🙂 

En… Heb jij ook al te gekke, grappige en fashionable sokken in je kast liggen?

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀