Health

De meest vreemde fitnessartikelen

6

Fitnessartikelen als gewichtjes en een springtouw kennen we wel. Veel mensen gebruiken deze producten om meer uit hun training te halen. Maar heb je weleens gehoord van een FaceTrainer die je gezicht in vorm moet houden? En wat dacht je van een speciaal fitnessartikel om je handspieren eens een goede training te geven? Girlscene zet de meest vreemde fitnessartikelen voor je op een rij. 

#1 


Bron

Altijd al willen trainen met je high heels aan? Dat kan met het bovenstaande fitnessartikel. Super handig, want je kan het gewoon zittend doen terwijl je bijvoorbeeld aan het computeren bent. Of je de juiste spieren traint is echter de vraag... 

#2

Vrouwen willen er altijd zo jong mogelijk uitzien en beginnen daarom al vroeg om veroudering tegen te gaan. De Facial Fitness Pao is volgens de Japanse uitvinders de oplossing voor een jonge uitstraling. Het werkt heel simpel: je stopt het ehhh... ding (wat is het eigenlijk?) in je mond en je beweegt je hoofd op en neer zoals gedemonstreed in het filmpje. Je ziet er niet alleen belachelijk uit, maar we betwijfelen ook of het echt werkt. 

#3


Bron

De FaceTrainer is ook een manier om je gezicht jong en in vorm te houden. Hoe je het precies moet gebruiken als je het masker eenmaal goed om je gezicht hebt gedaan, is ons een raadsel. 

#4 


Bron

Maak jij jezelf ook altijd de belofte om 's ochtends te gaan sporten, maar besluit je als het eenmaal zover is toch te blijven liggen in je warme bedje? Misschien wordt dat anders als je een gewicht met wekker in huis hebt (hoewel we toch twijfelen of het echt werkt, een gewichtje kun je toch vast ook wel snoozen?).

#5


Bron

Als je graag op een robot wil lijken dan heb je een goede aan dit fitnessartikel, maar ook als je een getrainde hand wil. Zou je een sixpack op je hand kunnen krijgen als je genoeg traint? ;-) 

#6


Bron

Om je arm extra te trainen kun je deze sleeve met gewichten om je arm doen. Wedden dat je een super sportieve indruk maakt op je klasgenoten met deze sleeve om je arm terwijl je aan het werk bent! 

#7


Bron

Voor dit fitnessartikel moet je wel bereid zijn om kleren uit te doen, maar dan schijn je wel slanke heupen en een smalle taille te krijgen. 

#8 


Bron

Zijn wij de enigen die dit fitnessartikel er he-le-maal niet handig uit vinden zien? De enige training die wij hiervan zullen krijgen is als we dat ding tegen de muur gooien uit frustratie. 

Welk fitnessartikel vind jij het meest vreemd? Zou je er eentje willen proberen?

Bron: huffingtonpost 

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

6 reacties

 • 5 jaar geleden Happy<3

  Hahaha ik moest zo erg lachen van dat filmpje! Dat ding deed me trouwens denken aan een vliegtuigje

 • 5 jaar geleden Opacité

  Zo'n handtrainer is wel degelijk handig voor musici! Als je op heel hoog niveau bijvoorbeeld viool speelt, moet je hand ontzettend sterk en snel zijn om van posities te wisselen.

 • 5 jaar geleden Niceleanth.

  Ik kan een bank overvallen met die facetrainer op.

 • 5 jaar geleden ❝ Diligite ❞

  Hhahahahaah die face-trainer! Ziet eruit als een vlinder met stuiptrekkingen! :'D

 • 5 jaar geleden Watermelon

  Haha die facetrainer is echt scary

 1. 1