News

Yay or nay: Barbiekleding voor volwassenen

Was je vroeger ook zo jaloers op de garderobe van je Barbiepop? Als het aan Forever 21 ligt kun je er binnenkort ook Barbielicious bij lopen, het merk werkt namelijk samen met de Amerikaanse speelgoedfabrikant Mattel. Deze herfst zal er een kledinglijn in de winkel liggen die geïnspireerd is op de beroemde pop. Wat vind jij: yay or nay? 

Pink is the new black! Als je vroeger ook groot fan was van Barbie, dan ben je vast blij om te horen dat er deze herfst Barbie items op de markt komen. Zo kun je er net zo uitzien als je Barbiepop van vroeger ;-)!

Onlangs is het nieuws naar buiten gekomen dat speelgoedfabrikant Mattel een samenwerking is aangegaan met drie Amerikaanse kledingmerken: Forever 21, Lord & Taylor en Wildfox. ​''Veel meisjes zijn met Barbie opgegroeid, het is onderdeel van hun jeugd'' zegt Jessica Dunne van Mattel, "Barbie is zoveel meer dan alleen een speelgoedpop." 

Elk merk gaat zich richten op een ander tijdperk. Van Forever 21 kun je Barbie items geïnspireerd op de jaren '90 verwachten. De collectie bestaat uit 29 stukken van alles wat je maar kan bedenken: kleding, accessoires, pyjama's, sportkleding en cosmetica. De prijzen zullen tussen de $3,90 en $24,90 liggen. De andere merken brengen veel kleinere collecties uit. 

Op de onderstaande afbeeldingen kun je zien wat er binnenkort in de Amerikaanse winkels ligt. Zou je het dragen? Wat is je favoriete item? 


Wildfox brengt een collectie uit die geïnspireerd is op Barbie's Dreamhouse en de jaren '80


Drie Barbie items die je vanaf 5 september bij de Amerikaanse Forever 21 kunt vinden

Het is helaas nog niet bekend of de Barbie collectie van Forever 21 ook naar Nederland komt. Wij hopen van wel…

Wat vind jij van Barbiekleding voor volwassenen: yay or nay? Hoop jij dat de items ook naar Nederland komen? Of vind je het veel te kinderachtig?

Bron: dailymail, instyle
Bron beeld: dailymail