Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kendall Jenner en Miranda Kerr tot Hilary Duff en Cara Delevingne. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kim Kardashian


We zullen Kim nooit betrappen op een bad hair day en een slonzige outfit, Mrs. West ziet er zoals gewoonlijk tip top uit in een all nude outfit. Ze is onderweg naar een diner met haar beste vrienden. 

Rosie Huntington-Whiteley


Als topmodel moet je altijd in shape zijn. Rosie heeft haar training net gehad bij Ballet Bodies in West Hollywood en daarom spotten we haar in een sport outfit van Nike. Verder houdt ze het lekker casual met slippers aan haar voeten en een pilotenzonnebril als bescherming voor de felle zon. 

Britney Spears


Britney is in een vrolijke bui en loopt over straat in een lovely outfit met polkadot top en zwarte shorts. Aan haar voeten draagt ze wedges en ze heeft een witte zonnebril op haar neus. De zangeres maakt haar outfit af met zilveren ketting, een horloge en armbandjes. 

Ashley Greene


Geen sterallures voor Ashley, ze doet haar boodschappen gewoon zelf en ook het zware hout brengt ze zelf naar haar auto. De actrice is casual gekleed voor dit uitstapje; een grijze top, denim shorts en ballerina's met opvallend patroon. 

Jessica Alba


Jessica is always on the move en ook nu spotten we haar op het vliegveld van Los Angeles. Ze is super druk met het promoten van haar nieuwe film 'Sin City: A Dame to Kill For' en toch ziet de actrice er weer fashionable uit. Ze draagt een luchtige trui met daaronder een witte top, gecombineerd met een losse broek van faux leather. De outfit krijgt een vrouwelijke twist door de puntige hakken die ze eronder draagt.

Lea Michele 


Lea is een middagje aan het shoppen voor haar interieur met een vriendin. Voor deze gelegenheid draagt ze een zwarte playsuit met matchende strappy sandals en een schoudertas. Qua accessoires heeft ze alleen voor een zonnebril gekozen. 

Taylor Schilling


Orange Is The New Black-ster Taylor arriveert op het vliegveld van Los Angeles in een boyish outfit. De blondine combineert een lichtblauwe blouse met een opvallende trui met bloemenpatroon. Daaronder draagt ze een zwarte broek en leren veterschoenen. De hippe zonnebril geeft de outfit een extra fashionable touch

Eva Longoria


Eva ziet er altijd super vrouwelijk uit en ook nu ziet ze er weer classy uit. Ze is net op vakantie geweest met haar vriend en heeft haar messy beach hair meegenomen naar Los Angeles. De actrice draagt een grijze blouse met jeans en paarse high heels. Aan haar arm bungelt een tas van Hermès en ook haar bling bling oorbellen, gouden armband en zonnebril trekken de aandacht. 

Kourtney Kardashian


Mommy to be (voor de derde keer) Kourtney houdt het simpel, maar toch elegant. Ze is onderweg naar de DASH winkel in de Hamptons en daarvoor draagt ze een gestreepte jurk. Kourtney is er nog niet klaar voor om haar hakken in de kast te zetten, dus ze draagt nude pumps met een klein hakje. Het meest opvallende item van de outfit is toch wel haar grote gele tas. 

Ashley Tisdale


Ashley maakt een korte stop bij een benzinepomp. Het is een warme dag, daarom draagt ze een luchtige outfit. De actrice combineert haar Kate Moss top met gestreepte shorts en gladiator sandalen. De outfit wordt compleet met een zwart hoedje, een grote zonnebril die celebs altijd dragen en rode nagellak. 

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: reporters.be

Pin je favoriete outfit op Pinbook

Must reads 👀