Fashion

Hot or not: twist scarves

Ben je klaar met die eeuwige knot op je hoofd en heb je ook geen zin dat je haren als een gordijn langs je hoofd hangen? Met een twist scarf zijn al je hair problems voorbij, want het is een vrolijke en speelse manier om eens iets anders te doen met je hairdo. Althans, als we de liefhebbers moeten geloven. Deze zomer hebben we twist scarves vaak voorbij zien komen en wij zijn wel benieuwd wat jij ervan vindt… Hot or not?  

Deze zomer heb je ze vast weleens gezien: twist scarves. Het is geen nieuwe accessoire, maar dit haar item is de afgelopen maanden wel veel populairder geworden. Niet zo gek, want je kunt er veel kanten mee op en het is weer eens iets anders! Bovendien blijft de twist scarf makkelijk zitten in je haar en zakt het niet uit zoals je dat hebt als je een sjaal in je haar knoopt. Combineer je twist scarf met een schattig jurkje (want een twist scarf geeft je toch snel een lieflijke en vrolijke uitstraling) & you're good to go. 

De twist scarf is eigenlijk gewoon een stukje stof met buigbaar ijzerdraad erin. De stof is er in verschillende kleuren en patronen, waardoor je de twist scarf kunt matchen met elke outfit! De twist scarf is dus buigbaar, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen: met een knoop, als haarband of met een strikje! Als je écht fan bent van de twist scarf dan kun je hem zelfs om je nek doen of als armband dragen, maar we begrijpen het ook als je het bij je haar wil houden ;-). 

In het onderstaande filmpje kun je zien op welke manieren je de twist scarf kunt dragen. Leuk ter inspiratie! 

Wil jij ook een twist scarf? Girlscene zet een aantal leuke exemplaren voor je op een rij: 


€8,57 / €8,57 / €8,57


€8,57 / €27,71 / €8,57

Wat vind jij van de twist scarf: hot or not? 

Must reads 👀