VIDEO: Behind the Girlscene-redactie: #33

Lifestyle door Emma

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Happy Monday! Een nieuwe week waarin we weer veel leuks voor jullie schrijven, filmen en regelen. We begonnen de week met een nieuwtje over de Teen Choice Awards. Wie was er dit jaar best dressed? Laat jouw keuze horen in de reacties, want we zijn heel benieuwd! Daarna gingen Renée en Danique naar buiten om het intro van het behind the scenes filmpje van deze week te filmen. We moeten er nog handig in worden (tegen een camera praten is best wel ehh... gek), maar we worden er steeds beter in! 

's Middags gingen Danique, Emma en Renée gezellig met z'n allen naar Albert Heijn -heel romantisch- om lunch te halen. Daarna werden Renée en Emma nog op de kiek gezet voor 'Wat shopt en draagt de redactie'. Ook ging Renée aan de slag met de header van ons YouTube-kanaal. Wil je het resultaat zien? Bekijk het hier. O ja, vergeet je niet te abonneren om als eerste onze nieuwe filmpjes te zien! 


Danique verzorgde het intro van ons behind the scenes filmpje van deze week 


Emma werd op de foto gezet met haar nieuwe T-shirt van COS 

Dinsdag 
's Ochtends waren Danique en Emma niet op het kantoor te vinden, maar waren ze op een andere locatie. We gaan nog niet verklappen waar ze precies waren, maar we kunnen je wel vertellen dat het sportief was. Ze hebben daar ook een filmpje opgenomen, dus houd ons in de gaten! 

Wie deelt er tegenwoordig nog taart uit? Danique in ieder geval niet, zij had namelijk het geniale idee (vinden wij) om McKroketten uit te delen voor haar verjaardag! Het was nog niet haar echte verjaardag, die is op woensdag, maar omdat ze er de rest van de week niet meer is vierden we het vandaag al. En bij een verjaardag hoort natuurlijk ook cadeautjes! Het Girlscene-team heeft Danique een pakket van Dille & Kamille gegeven, een favoriete winkel van Danique. 

Naast alle sportieve en feestelijke taferelen, werd er natuurlijk ook hard gewerkt. Helaas kwam er een artikel online over de dood van Robin Williams en verder is Shelley druk bezig geweest met ons YouTube-kanaal. Druk, druk, druk, maar wel leuk! 


YUMMMM, Danique deelde McKroketten uit voor haar (bijna) verjaardag


Nogmaals: YUMMMM


Cadeautjes voor birthday girl Danique!

Woensdag
Er is er één jarig, hoera, hoera! Birthday girl Danique heeft vrije dagen opgenomen om haar 25e verjaardag goed te vieren met haar familie. Ondertussen werken Annemerel, Renée en Shelley door op de redactie om Girlscene draaiende te houden. Er moeten natuurlijk gewoon artikelen geschreven worden. ;-) 

Annemerel stond bijvoorbeeld extra vroeg op om alvast een nieuwtje te schrijven over Ariana Grande's nieuwe muziek en verder hield ze zich onder andere bezig met interieur ideeën voor de slaapkamer en het nakijken van alle artikelen. Ondertussen ging Shelley naar de Marc Jacobs pop up store bij de Bijenkorf in Amsterdam waar ze met een mega fles Daisy Dream poseerde. En zodra je de foto ziet kun je je vast wel voorstellen dat de fles wel heel zwaar was, haha. 

Nadat Shelley terugkwam stapte ze samen met Renée op de fiets naar het postkantoor. Op de redactie hebben we inmiddels een grote berg met pakketten klaarstaan om verstuurd te worden naar de lezeressen en eindelijk konden de pakjes naar het postkantoor! Gelukkig scheen het zonnetje lekker waardoor het absoluut niet erg was om even een rondje te fietsen door de stad. Moet ook gebeuren toch? ;-) De rest van de dag was vrij standaard en normaal: schrijven, schrijven, schrijven en stiekem lekkere dingen eten.


Shelley bezocht de Marc Jacobs pop up store naast de Bijenkorf Amsterdam


Fashionscene's Marlien was er ook. Gezellig!


Ondertussen op de redactie... We eten een koekje vernoemd naar Danique (a.k.a. Donnie) ;-)


Shelley couldn't resist. Karin van Ze.nl trakteert op Zoenen!

Donderdag
Danique genoot nog steeds van haar mini-verjaardags-vakantie (zo hebben we het even genoemd), dus Annemerel en Emma moesten het Girlscene-fort bewaken. De nieuwtjes gingen over de Adidas sneakers met een modderige onderkant (als je het artikel leest dan weet je waar we het over hebben) en North West's eerste fotoshoot. Jaaaa, Kim's dochter is er vroeg bij! 

Tussen het schrijven van artikelen door, trakteerden we onszelf op een drankje van Starbucks. Het was helemaal niet zo warm, maar we deden alsof door een koud drankje te nemen. Misschien komt de zon dan vanzelf terug ;-). Tijdens onze wandeling naar Starbucks kwamen we tot een MEGA ontdekking: er zit een Nutella bar in de Leidsestraat! Uiteraard moesten we dit meteen met jullie delen en dit deden we op ons Instagram-account. Het water liep ons in de mond en het liefst kochten we de hele winkel leeg. Beetje jammer dat de bar nog niet open was... 

O ja, heb je onze video met Danique's ochtendritueel al gezien? Wij vinden dat het filmpje erg leuk is geworden, maar we zijn natuurlijk ook heel benieuwd wat jij ervan vindt! Laat in de reacties van het artikel horen wat jouw mening is over de video.


Starbucks selfie ;-) 


OMG: een Nutella bar in de Leidsestraat! 

Vrijdag
All by myseeeeelf... Emma kon lekker meezingen met dit nummer, want ze was de enige die aan het werk was van Girlscene. Dat komt haast nooit voor, dus het was wel even wennen! Danique had een vrije dag, Annemerel en Renée werken nooit op vrijdag en Shelley was naar Lowlands (lucky girl!). Gelukkig waren er nog andere collega's van de andere websites aanwezig, dus zo eenzaam was het nu ook weer niet. Bovendien kon ze lekker doorwerken!

De dag bestond uit artikelen schrijven, mailtjes versturen, thee drinken en winnaars kiezen. Dat laatste was wel speciaal, we hebben namelijk meer dan 3500 volgers op Instagram en dat betekent dat we de winnares van onze eerste Instagram winactie bekend mochten maken. Gefeliciteerd Merle! Het beautypakket komt zo snel mogelijk jouw kant op. 

Om half zes mocht ook Emma weekend vieren, yay! 


Emma was helemaal alleen op het kantoor


Yay! We hebben meer dan 3500 volgers op Instagram en daarom mochten wij de winnares van het beautypakket bekend maken


Artikelen schrijven en ondertussen thee drinken & muziek luisteren, veel meer werd er niet gedaan op vrijdag

Bekijk hieronder onze wekelijkse vlog video! Werkt het filmpje niet? Bekijk het dan hier.

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @reneemulckhuijse en @shellepiep.

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée en Shelley