News

Scary: 24 mensen zaten vast in een achtbaan

Stel je voor: je gaat lekker een dag naar een pretpark en je wilt elke attractie uitproberen. Cool! Maar is het niet je ergste nachtmerrie om vervolgens vast te zitten in een achtbaan? Ai… Dat is wat 24 mensen gisteren overkwam in Six Flags Maryland. Het duurde lang voordat ze eindelijk uit de attractie werden gehaald. Het voorval is gefilmd, dus kijk maar mee.

Een bezoek aan Six Flags wordt bruut verstoord als je op een zeker moment in de Joker's Jinx bent gestapt. 24 ongelukkige mensen hebben ondervonden hoe het is als de attractie ineens besluit om ermee te stoppen. De karretjes van Joker's Jinx stopten bovenin de achtbaan tot grote schrik van iedereen in het park. Brandweerlieden moesten er (uiteraard) aan te pas komen om alle mensen uit de attractie te halen. En als het nog niet erg genoeg is duurde die operatie maar liefst vijf uur. Wauw… 

In deze video zie je hoe de mensen die vastzaten uit de attractie zijn gehaald:

 

 

De achtbaan in Six Flags liep om onbekende redenen vast. Ondertussen scheen de zon fel terwijl de 24 personen, waarvan zeven kinderen, in een vervelende positie vastzaten op 20 meter hoogte. Terwijl de brandweerlieden probeerden om iedereen naar beneden te halen kregen de inzittenden paraplu's en water om de situatie draagbaarder te maken.

Wat dacht jij na het zien van de video? Durf jij nog in de achtbaan na het zien van de video en het lezen van dit artikel?

Bron: Metro, Zie, Twitter