Lifestyle

Vul Girlscene’s enquête over selfies in & win

Na groot succes van de vorige enquête over benen ontharen, vonden we het wel weer leuk om nog een onderzoek te doen. Deze keer doen we onderzoek naar selfies. Daar weet je vast wel wat van af! Het woord selfie staat zelfs al in het woordenboek, maar eigenlijk weten we nog niks van jullie 'selfie gewoontes'. Hoeveel selfies maak je per keer? Schaam je je als je betrapt wordt op het maken van een selfie? Wat voor soort selfie krijgt de meeste likes? Vul de enquête in en maak kans op een leuke goodiebag! 

We doen het allemaal; selfies maken. Selfies zijn razend populair, je hoeft je Instagram- of Facebookaccount maar te openen of je ziet zo'n foto voorbijkomen. Girlscene wil graag meer weten over selfies. Kim Kardashian neemt er ongeveer 1200 per dag, maar hoeveel selfies neem jij eigenlijk tijdens een selfie-sessie? We hebben allerlei brandende vragen die jullie voor ons kunnen beantwoorden. Help us out! 

We hebben achttien vragen opgesteld om alles te weten te komen over jullie selfie gewoontes. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Wees niet bang, het beantwoorden van de vragen is anoniem! 


Bron

Om je te bedanken voor de medewerking, maak je kans op een leuke goodiebag! Deze wordt verloot onder alle deelnemers. Het enige wat je hoeft te doen is de enquête invullen en je e-mailadres achterlaten bij de laatste vraag. We zullen de winnares willekeurig kiezen. 

Vul de enquête in

Bedankt ladies!

Inspireer andere Girlscene lezeressen in Pinbook

Must reads 👀