Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kendall Jenner en Miranda Kerr tot Hilary Duff en Cara Delevingne. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Cara Delevingne

Terwijl Cara een avondje op stap is geweest, maakt de paparazzi nog even snel een foto van haar outfit. Cara draagt tijdens het uitgaan denim shorts, thigh high sokken, haar eerder geziene blauwe sneakers en een beige trui om zichzelf warm te houden na het stappen. Verder koos Cara nog voor een leuke accessoire, namelijk een gekleurde haarband. We like!

Vanessa Hudgens
De altijd lovely Vanessa Hudgens stapte naar buiten in een floral dress en ging samen met vriendje Austin Butler een hapje eten in het warme Los Angeles. Gelukkig is daar de bewaking om te zorgen dat Vanessa veilig over straat kan. Vanessa houdt haar outfit simpel door minimalistische sieraden en zwartgelakte pumps!

Karlie Kloss
Victoria's Secret supermodel Karlie was uiteraard te vinden in het bruisende New York, waarbij ze deze simpele, grijze jurk droeg. Haar zwarte bag komt van het merk Jason Wu. Verder draagt ze haar zwarte gladiator sandalen en zwarte Ray-Ban zonnebril. 

Taylor Swift
Taylor staat bekend om haar lieftallige outfits en zo ook weer dit keer! Vandaag koos Taylor voor een rok van N/TICE, tas van Max Mara en high heels van Timberland. En wat ziet ze er weer prachtig uit 🙂

Kendall Jenner

Model in the making Kendall Jenner paradeert met haar Balenciaga tas over de straten van Los Angeles. Samen met een paar vriendinnen ging Kendall langs Fred Segal. Kendall droeg een zwarte skinny jeans met daarboven een simpele, witte top en Givenchy boots. 

Candice Swanepoel

Supermodel Candice draagt naast haar mooie glimlach ook een leuke outfit. Zo draagt ze een tas van Givenchy, matchende ballerina's van Repetto en zonnebril van – uiteraard – Ray-Ban. Verder koos Candice voor een denim outfit, met een boyfriend jeans en denim blouse

Lily Aldridge

Collega supermodel van Candice wordt ook gespot in New York City en dat is ook niet zo gek ook, want de dames worden namelijk gefotografeerd voor een Michael Kors campagne. Oeh lala!

Selena Gomez

Selena ging voor een vrijwel all black outfit en draagt daarbij een verticaal gestreepte top met gesloten hals en zwarte skinny jeans. Verder koos miss Gomez voor black leather boots, zwarte clutch en een lichtroze zonnebril. 

Hilary Duff

Hilary Duff loopt stralend over straat sinds haar nieuwe single is uitgebracht. Terwijl ze wat boodschappen haalt, draagt Hilary een muscle tank top en een donkerblauwe skinny jeans. Haar opvallende rode tas komt van Louis Vuitton. Verder draagt ze zwarte punt boots. We like!

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis? 
Pin je favoriete outfit op Pinbook

Must reads 👀