Beauty

Hot or not: de 90’s dip

Met crop tops en chokers mag het duidelijk zijn dat trends uit de jaren '90 een comeback maken. Dit geldt niet alleen voor kleding en accessoires, maar ook voor onze hairdo. Vergeet de ombre, ga deze zomer voor iets gewaagders en probeer de 90's dip! Wat vind jij: hot or not? 


Bron: Instagram

Weet je nog toen iedereen opeens met ombre hair (donkere kleur bij de aanzet, lichte kleur in de punten) liep? Zo hip was het om in de jaren '90 je puntjes een felle kleur te geven. Deze 90's dip dreigt een comeback te maken en wordt misschien wel weer net zo hip als toen.

Gwen Stefani staat bekend om haar platinum blonde lokken, maar onlangs bracht ze daar verandering in. Erg gedurfd was het niet, in 1999 had ze het namelijk al eens geprobeerd! Gwen heeft de punten van haar blonde lokken zwart geverfd en brengt hiermee een grote haartrend van vroeger terug. 

Gwen kiest dus voor zwart in de punten, maar je kunt ook voor een andere kleur gaan. Wat dacht je van roze, blauw of paars? Het is weer eens iets anders en lekker vrolijk voor in de zomer! 

De 90's dip is voor meiden die niet bang zijn om op te vallen, want je trekt wel de aandacht met kleuren in de punten van je haar. Toch hoef je er geen daredevil voor te zijn, het grote voordeel van de 90's dip is dat je de gekleurde puntjes makkelijk kunt knippen als je het toch niet zo leuk vindt (moet je alleen niet bang zijn om er een stukje af te halen). Heb je meteen een fris kapsel voor het nieuwe schooljaar! 

De 90's dip proberen? Girlscene geeft je de nodige inspiratie: 


Bron: Instagram


Bron: Instagram


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron

Wat vind jij van de 90's dip: hot or not? Denk je dat de dip net zo hip gaat worden als ombre hair of denk je dat het wel weer overwaait?  

Must reads 👀