Lifestyle

Geweldig: Oxford studenten coveren Hips Don’t Lie

Als je fan bent van Glee, dan kun je dit filmpje zeker waarderen, want hoe leuk is deze video waarin je een heleboel mannelijke Oxford studenten ziet dansen en zingen op nummers van Shakira. Bijvoorbeeld op 'Hips Don't Lie'. De studenten gooien hun heupen en stem in de strijd om zo geld in te zamelen voor het goede doel Helen house. Een super leuk en origineel idee!

In de video zie je studenten, bestaande uit 13 mannen, als een koor onder andere 'Hips Don't Lie' zingen. De mannen zijn ook daadwerkelijk een koor, genaamd: Out Of The Blue (ootboxford). Het totaalplaatje lijkt sprekend op scènes uit de serie Glee. Super leuk! Maar waarvoor doen de jongens dit eigenlijk? 

De heren van Oxford hebben dit filmpje gemaakt om geld in te zamelen voor de Helen House en Douglas House. Dit is een plek waar families met kinderen en jongvolwassenen terecht kunnen, als de kinderen of jongvolwassenen medische aandoeningen hebben. Bij Helen- en Douglas House bieden ze verschillende dingen aan, waaronder twee huizen (Helen en Douglas) waarin je als kind kunt verblijven. Verder kunnen ze er medische support krijgen, een specialist op het gebied van bepaalde symptomen, therapie en praktische support voor heel de familie. 

Om de Helen- en Douglas House te behouden, moeten ze geld inzamelen. Anders kunnen zij helaas niet blijven bestaan en daarom schiet het mannelijke koor te hulp!

En zelfs Shakira plaatste hierover een Tweet, omdat de heren natuurlijk het nummer 'Hips Don't Lie' coveren!

Bekijk de video hieronder:

Watch on YouTube

Maar de heren hebben meerdere filmpjes, waaronder nummers van Christina Aguilera en Let It Snow!

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Wat vind jij van Out Of The Blue?

Pin je inspiratie op Pinbook