Celebs

Wie rockt de look? Mannen!

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij en nu ook van de mannen! Van Justin Bieber en Austin Butler tot Jaden Smith en Ian Somerhalder. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Zac Efron
De paparazzi spotten hem weer, mister Zac Efron! De hottie werd gespot op het LAX vliegveld, omdat hij een vlucht moest halen. Maar ook al gaat Zac vliegen, hij doet dit in stijl en – gelukkig voor ons – niet in zijn pyjama. Zo draagt hij namelijk een simpel groen T-shirt, zwarte skinny jeans en leren sneakers. Waarschijnlijk is het maar een korte trip met het vliegtuig, want Zac heeft maar een kleine reistas bij zich. Wellicht een tripje naar zijn vriendin Michelle Rodriguez?

Justin Bieber
Terwijl Justin zijn handbeweging afmaakt, bekijken wij alvast zijn outfit. Justin draagt een geheel witte outfit met onder andere een bandana om zijn middel gewikkeld. Wel koos Justin voor nog wat kleur in zijn outfit door zijn felgekleurde sneakers uit te kast te pakken. Verder draagt hij een driekwart broek en daarover een wit T-shirt. Om het af te maken koos Justin voor een witte pet en een gouden horloge.Yo!

Chace Crawford
Het liefst zien we hem nog in de serie Gossip Girl, maar is die periode helaas voorbij. Gelukkig spotten de paparazzi hem op straat na een etentje in Malibu (Californië). Chace koos voor een simpele outfit, met onder andere een paarsgrijze T-shirt, halflange donkergrijze broek en Nike sneakers. 

Adam Brody

Newlyweds Leighton en Adam maken even een ommetje met hun twee honden. De happy campers zien er allebei leuk uit, maar we kijken dit keer naar de man op deze foto. In dit geval dus Adam! Een trend voor mannen is zeker weten de broek tot de knie. Zo draagt Adam er ook een. Daarboven draagt hij (ook) een simpel T-shirt in lichtgrijze kleur. Om zijn hoofd te beschermen tegen de zon, koos hij voor een groene pet van Nike en heeft hij zijn slippers – die matchen met de broek – aangetrokken.

Liam Hemsworth
Verstopt in zijn capuchon komt The Hunger Games ster Liam Hemsworth aan op het vliegveld van Los Angeles: LAX. De bekende mannelijke sterren kiezen deze zomer voor simpele kledingitems en zo ook Liam. Met een grijs T-shirt, donkergroen vest en zwarte skinny jeans stapt Liam het vliegtuig in. Om zijn ogen te laten wennen aan het licht, kiest Liam voor zijn Ray-Ban zonnebril en maakt hij zijn outfit af door beige sneakers aan te doen. 

Harry Styles
De One Direction ster werd gespot in de stad van de lichtjes en liefde, namelijk: Parijs. Maar Harry Styles zou Harry Styles niet zijn, als hij niet in een hippe outfit de straat op zou gaan. Ook dit keer draagt Harry maar wat graag zijn donkerbruine hoed. Daarnaast houdt hij het simpel met een lichtgrijs T-shirt, zwarte skinny jeans en suède boots. Maar eigenlijk maakt het niet uit wat Harry aantrekt…

Ian Somerhalder
De altijd knappe Ian lijkt altijd onderweg te zijn, maar dat kan ook niet anders als je Ian Somerhalder heet. De Vampire Diaries ster is ook te vinden op het LAX vliegveld en draagt een opvallende, rode sjaal. Daarnaast kiest hij voor een beige T-shirt en zijn eerder geziene donkerblauwe jeans. Verder heeft hij groene, suède boots aan. We like it! 

Austin Butler
Misschien wel de mooiste man op aarde, werd even snel op de foto gezet toen Austin wat boodschappen ging halen in Santa Monica. En ook dit keer ziet hij er weer leuk uit: met een donkergrijs shirt met korte mouwen, donkerblauwe skinny jeans en opgerolde pijpen, en donkergrijze veterboots. Verder draagt hij een Ray-Ban zonnebril – wie niet eigenlijk? – en een stoere, blauwe pet. We zijn jaloers op zijn vriendinnetje Vanessa… Zucht.

Jaden Smith
Terwijl Jaden Smith wat tijd spendeert in Calabasas met vrienden, neemt de paparazzi een aantal foto's van hem. Jaden kiest voor een sportieve all black outfit en draagt daarbij een zwart T-shirt met korte mouwen, halflange broek tot de knie en daaronder zijn zwarte Nikes. Maar wat hem laat opvallen is zijn kapsel doordat hij zijn dreads in een staart heeft gedaan. Leuk! 

Jamie Dornan
De 50 Shades Of Grey acteur + supermodel Jamie Dornan draagt denim op denim toen hij werd gespot in New York! Jamie draagt, naast zijn Ray-Ban zonnebril, een zwarte denim spijkerjack en een zwarte skinny jeans. Daarnaast heeft hij zijn zwarte All Stars uit de kast getrokken en voor een extra detail zijn zwarte riem. Maar als 50 Shades Of Grey acteur zijnde kom je met zo'n outfit wel weg!

Nu is het aan jullie: wie rockt de look? En wie slaat de plank volledig mis?
Pin je inspiratie op Pinbook

Must reads 👀