Beauty

Yay or nay: gele eyeliner

De zomer is het moment om te experimenteren met kleur. Even geen zwart en aardetinten, maar felle kleuren die net zo vrolijk zijn als het weer. Nu denk je vast meteen aan kleding, maar heb je er al aan gedacht om eens iets anders te doen met make-up? De laatste trend is -jawel- gele eyeliner! Elle Fanning waagt zich er al aan, ga jij het ook proberen? 


Bron: gettyimages

Geel is niet de eerste kleur waar we aan denken als we een lijntje boven onze ogen willen zetten, maar je ziet het steeds vaker! Perfect voor op een zomerse dag en weer eens wat anders dan een standaard zwarte wing. Bovendien is het nooit verkeerd om de focus te leggen op je mooie ogen, toch? 

Elle Fanning is de laatste ster die met gele eyeliner is gespot. Ze droeg een gedurfte make-uplook tijdens Comic Con (de wereldberoemde stripbeurs), want de actrice droeg de gele eyeliner onder én boven haar ogen! De rest van de make-up heeft ze rustig gehouden om de opvallende eyeliner te compenseren. 

Nu ben je vast bang dat geel je er een beetje ziek uit laat zien, maar de sleutel is om de juiste tint te vinden. Als je een donkere huid hebt dan kun je vrijwel alle tinten geel hebben, maar ook met een lichte huidskleur kun je voor geel gaan. Het is alleen een beetje zoeken naar de juiste kleur. Zoals je ziet heeft Elle de juiste kleur gevonden die staat bij haar porseleinen huid: een felle, lichtgele kleur.

Zie jij het wel zitten om met gele eyeliner aan de slag te gaan? Je hoeft natuurlijk niet meteen voor zo'n heftige look als Elle gaan, je kunt ook beginnen met een dun lijntje boven je ogen of de gekleurde eyeliner combineren met zwarte eyeliner. 

Inspiratie voor gele eyeliner:


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron


Bron

Wat vind jij van gele eyeliner: yay or nay? Zou jij gele eyeliner dragen of vind je het er verschrikkelijk uitzien? 

Must reads 👀