Fashion

Onze (nieuwe!) wishlist items van I Want That Musthave.nl

We geven het toe… De Girlscene redactie is gek op shoppen. En als we geen tijd hebben om naar de winkel te gaan surfen we direct naar onze favoriete webshops! Vanmorgen namen we weer eens een kijkje bij I Want That Musthave en we zagen een boel nieuwe items. Ben je nieuwsgierig welke kleding en accessoires op onze wishlist staan? Kijk dan snel verder.

Helaas, helaas… Het einde van de zomer komt langzaamaan in zicht. Dat betekent onder andere dat winkels en webshops hun collectie aanvullen met items voor het najaar. De Girlscene redactie heeft bij I Want That Musthave.nl in ieder geval al genoeg kledingstukken en accessoires gezien die we aan onze garderobe willen toevoegen! 


Deze aviator zonnebrillen beschermen de ogen goed tegen de laatste zonnestralen. Perfect voor de dagen waarop iedereen nog even naar het strand kan! 

€9,95


's Avonds koelt het af en dan is het wel zo prettig om een jasje aan te trekken. Ook op regenachtige dagen zoals vandaag is iets met lange mouwen een goed kledingstuk om bij je te hebben. Het liefst kiezen wij voor een gekleurd exemplaar, zoals je hierboven ziet.

€37,95

Elke outfit fleurt op als je een goede statement ketting draagt. Bovenstaande kettingen staan op Girlscene's wishlist. Maar wordt het de grijze of de koraal kleur?!

€12,95


Need we say more?

€47,95


Alvast voor het najaar en de winter: een lekker furry gilet. Wij hebben al een idee hoe we dit item zouden combineren.

€44,95

Welke items zijn jouw favoriet?

Must reads 👀