Girlscene kortingscode bij Sarenza + win €1000!

Fashion door Redactie

Sarenza is de grootste schoenen webshop in Frankrijk en nu kun je dus ook vanuit Nederland bestellen. Het hoofdkantoor staat in modestad Parijs, waar zij continue op de hoogte zijn van de nieuwste trends. Jij, als Girlscene-lezeres, krijgt nu een speciale korting in deze webshop!

De webshop heeft meer dan 400.000 schoenen op voorraad, er valt dus genoeg te vinden. Trendy hakken, stoere gympen of slippertjes, ze hebben het allemaal. Er is geen minimumbedrag voor een bestelling en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Ook heel fijn: je mag jouw aankoop altijd gratis retourneren.

Wanneer je nu een bestelling plaatst met een minimum bestelbedrag van € 60, krijg je 15% korting. Voer bij het bestellen de speciale Girlscene kortingscode in en er wordt automatisch 15% van de prijs afgetrokken. De code kan 1 keer gebruikt worden per klant en geldt tot en met 15 juli 2011.

De unieke Girlscene kortingscode is: GIRLSCENE15

Wij hebben alvast een paar leuke exemplaren geselecteerd, maar je kan natuurlijk ook zelf iets uitzoeken bij Sarenza...

sarenza.nl

Enkellaarsjes, prijs € 36

sarenza.nl

Hakken met studs, prijs € 49

sarenza.nl

Sleehak, prijs € 40

sarenza.nl

Sandalen, prijs € 32

sarenza.nl

Sandalen met studs, prijs € 40

sarenza.nl

Gympen, prijs € 25,90

sarenza.nl

Bloemengympen, prijs € 35

Win € 1000 shoptegoed
Vanaf vandaag maak je bij Sarenza.nl kans op € 1000 euro shoptegoed! Het spel bestaat uit 3 vragen. Elke maand kiest Sarenza 1 winnaar uit, zij wint € 1000 euro aan schoenen! Speel snel het spel op Sarenza.nl.

Heb jij al een paar op het oog?

Door Myrre