VIDEO: Behind the Girlscene-redactie: #30

Lifestyle door Redactie

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op - en buiten - de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag 
Is het ooit zo warm geweest als het afgelopen weekend was? Poehhhh, vooral zaterdag leek Nederland meer op een tropisch land dan op een land met zeeklimaat. De redactie heeft lekker genoten van het warme weer en Danique, Emma & Renée kwamen maandag uitgerust terug op het kantoor. We waren wel blij dat het een stukje koeler was, in die hitte hadden we echt niet willen werken! 

We startten de dag met koffie en een nieuwtje. Een uurtje later kwam een artikel met de resultaten van ons onderzoek online. Conclusie: jonge meiden walgen van behaarde benen. Ook kwam naar voren dat de meeste meiden zich schamen voor hun beenhaar. Alle opvallende resultaten lees je hier

Verder reviewde Renée weer een aantal nieuwe producten, waaronder een paar heerlijke parfums. Houd de website in de gaten als je benieuwd bent naar Girlscene's oordeel. 


Een warm weekend vraagt om een dag op het strand


We startten de maandag met een kop koffie 


Renée reviewde parfum, onder andere deze heerlijke geur

Dinsdag
Wat een lekkere en productieve dag! Terwijl Emma en Danique druk bezig zijn met een campagne die binnenkort online komt, zijn Shelley en Renée hard aan het werk op Girlscene HQ zelf. 

Het belooft in ieder geval een leuke dag te worden! Om 11 uur heeft Renée een afspraak met Girlscene lezeres Lisa voor een interview. Zoals je misschien weet studeert Renée af bij Girlscene en onlangs heeft ze een video geproduceerd voor Girlscene. Lisa is de allereerste persoon die de video ziet en dat is best een spannend moment! Wie weet zie je 'm binnenkort op Girlscene verschijnen... ;-) Shelley gaat ondertussen snel aan de slag met onder andere een heel lekkere winactie en een sportieve shopping.

Tijdens de lunch is het zo mooi weer dat Shelley en Renée meteen besluiten om een spontane fotoshoot te doen! Shel heeft gisteren een mooie blouse van H&M gescoord en die moet natuurlijk even vastgelegd worden op onze favoriete brug in Amsterdam. Het eindresultaat zag je gisteren terug in 'Wat draagt & shopt de Girlscene redactie?'. De middag sluiten we af met een bezoekje aan het postkantoor, dus veel meiden ontvangen deze week fijne pakketjes!


Binnenkort op Girlscene! Emma en Danique spelen vandaag voor barista en dat bevalt erg goed. Zelf maken? In dit artikel lees je hoe dat kan


Girlscene lezeres Lisa kwam langs om haar ongezouten mening te geven over Girlscene video's. Super dat je er was, Lisa! En ja: we moeten inderdaad even karton wegbrengen haha


Vrouwen.nl stagiaire Afsana legde met onze vlog (& selfie)camera vast hoe Renée en Shelley aan het werk zijn


Wauw. We hebben geen woorden voor Shelley's mascara in perfect roze tube

Woensdag
We zitten alweer op de helft van de week en het is weer net zo lekker buiten als de voorgaande dagen! Emma geniet van haar vrije dag en de redactie hoopt dan ook dat ze donderdag gebruind terugkomt op kantoor. Ook Annemerel is weer op Nederlandse bodem en genoot even van een paar gehaktballen bij Ikea.

Op kantoor zitten Danique, Renée en Shelley flink te bikkelen. Rond 12:00 uur moest Danique weer racen richting de tandarts, want haar avontuurtje daar is helaas nog niet over. Na de tandarts ging ze uiteraard (met pijn) weer thuis aan het werk. Renée is weer druk met het stellen van vragen in haar panelgesprek met Girlscene lezeressen, terwijl Shelley druk bezig is met het schrijven van artikelen. Er werd ook weer gezweet op kantoor, want het is er net een sauna, maar met een ijsje van de jarige collega Marleen kunnen we het wel overleven! Gefeliciteerd Marleen!


Met zulke warme dagen eten we liever wat yoghurt in plaats van een boterham met pindakaas


Shelley en Renée konden de actie niet weerstaan. Twee jammie Twixen voor maar €1,- !


PAN!
 


Geef ons nu een bord met die patat en die gehaktballen!

Donderdag
Yaaay, onze Annemerel was er weer! We hebben haar drie weken moeten missen, dus we waren maar wat blij dat we haar (bruine!) koppie na al die tijd weer zagen. De eerste vijftien minuten van de dag hebben we dan ook gebruikt om even bij te kletsen en haar fijne vakantieverhalen te horen. Daarna snel aan de slag, want het was weer een warme dag en in de ochtend is het nog enigszins koel. 

's Middags lunchte Annemerel samen met Tess van Fashionscene met mensen van een grote schoenenwinkelketen. Annemerel is net terug van drie weken Italië en snakte naar kroketjes, ze liet alle gezonde maaltijden dan ook aan haar voorbij gaan en koos voor boterhammen met kroket. Oeps!  

Verder stond er iets heeeeel vervelends op het programma voor Emma: ze mocht Glen van The Script interviewen. Via de telefoon weliswaar, maar dat maakt het niet minder spannend en bijzonder. Met klamme handjes pakte ze de telefoon op, maar de zenuwen verdwenen al gauw toen ze hem aan de telefoon had. Wat een aardige man! Daarna snel het interview uitwerken, dan zit het nog vers in je hoofd. 


Annemerel koos tijdens de lunch 'per ongeluk' voor iets slechts. OEPS!


Annemerel ontving een pakketje van Popcorn Done Properly, natuurlijk deelde ze eerlijk met de rest van de redactie. De lightly salted was de favoriete smaak!

Vrijdag
En toen was het alweer vrijdag! Helaas begon de dag voor Danique met wat pech, want toen ze vanaf het station naar kantoor fietste kreeg ze een lekke band. Gelukkig vergaat de wereld daar niet mee en kon ze even genieten van het zonnetje, terwijl ze naar kantoor liep. Ondertussen waren Annemerel en Shelley op kantoor hard aan de slag met het schrijven van artikelen. In de ochtend ontving ook Danique een pakketje van Propercorn met heel veel lekkere soorten popcorn. Binnen no time waren de zakjes alweer leeg. Woops..

Rond 12:00 uur vertrok Danique richting Emma, omdat ze weer aan de slag gingen met koffie! Voorlopig kunnen ze geen koffie meer zien. Op kantoor bedachten Annemerel en Shelley om bij Marqt nog een zak Propercorn te halen, want Propercorn is een grootse verslaving op de redactie! Daarna ging Shelley aan de slag met het editen van een heel leuk filmpje, namelijk een filmversie van de 'Behind the scenes' en schreef Annemerel een artikel over de nieuwe Beautybox. Niet veel later was het tijd om de laptops dicht te klappen en met een smile het kantoor te verlaten. Tijd om te relaxen!

... En om te eten, want Danique, Annemerel en Emma luidden het weekend in met een etentje bij restaurant 'Skek in Amsterdam. Dit restaurant heeft geen vaste eigenaren en wordt gerund door studenten. Hoe leuk! Bovendien verlaat je het restaurant niet met een lege portemonnee, als student krijg je namelijk 30% korting op je maaltje. Wij bestelden alle drie een Indiase burger met frietjes en het was heeeeeerlijk!


Tijd voor wat koffie..Slurp!

De nieuwe Beautybox is binnen!

De Propercorn zakken die ondertussen al verwerkt zijn in onze maagjes. Oopsie..


Danique, Annemerel en Emma gingen uit eten bij restaurant 'Skek in Amsterdam. YUM!

Tadaaaa, dit is 'm dan: onze allereerste behind the scenes video. Laat ons weten wat je ervan vindt! 

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @annemerelcom @emmanajade @shellepiep en @reneemulckhuijse

Until next week!
Liefs, Danique, Annemerel, Emma, Renée en Shelley